Istanbul: letalske za 113 € ali Letalo+hotel od 251 €

Istanbul letalske karte - jesen 2015

Zgoraj navedena cena letalskih kart velja za rezervacije do 2. oktobra 2015 v terminih med 01. novembrom in 17. marcem 2016 (izvzeti so termini med 16. decembrom in 31. dec 2015). Na voljo ogromno terminov!! Poiščite svoje termin na našem spletnem iskalniku letalskih kart

PAKETNA PONUDBA: Letalo + hotel

Na voljo termin tudi v času krompirjevih počitnic 2015!

[sc:plk-responsive-ads ]


V ceno je vključena standardna soba z zakonsko posteljo, LCD TV, brezplačen WiFi in zasebna kopalnica s tušem. Hotel je v družinski lasti, v njegovi neposredni bližini se nahaja Modra mošeja, tržnico začimb, Veliki bazar ... Portal Booking.com ga priporoča tistim, ki jih zanimajo arhitektura, muzeji in spominki.

Arasta Boutique Hotel

[sc:plk-responsive-ads ]


Hotel Aristocrat je oddaljen zgolj 300m od avtobusne postaje in se nahaja v središču okrožja Sultanahmet. Do Modre mošeje vas loči le nekaj minut hoje. Sobe so klimatizirane, na voljo je brezplačen brezžični internet. V ceno je vključena standardna soba z zakonsko posteljo (mogoče se je dogovoriti za pomožno ležišče). Ponudba vključuje tudi samopostrežni zajtrk.

Hotel Aristocrat v Istanbulu

[sc:plk-responsive-ads ]


Rezervacije kart: spletni iskalnik letalskih kartRezervacije paketov: info@poceniletalskekarte.si Vse zgoraj navedene cene paketov vključujejo predstavljene namestitve in povratni letalski prevoz iz letališča Graz (podrobnosti so zgoraj v tabelah). Cene so izračunane na osebo, če v dvoposteljni sobi ali v sobi z dvema eno-posteljnima sobama bivata dve osebi. Cene so odvisne od zasedenosti mest na letalu in od prostih kapacitet v hotelskih namestitvah in se lahko kadarkoli spremenijo. Transfer do hotela ni vključen v ceno. V kolikor želite individualno ponudbo (drug termin, drugačna namestitev, daljši čas bivanja ... ) nas kontaktirajte na naš info e-mail! Za vse informacije smo vam na voljo v klicnem centru in na info@poceniletalskekarte.si. V kolikor ste zainteresirani zgolj za letalsko karto velja cena objavljena zgoraj. Cena vključuje vse takse, pristojbine in stroške rezervacije. Rezervacijo svetujemo direktno preko našega spletnega iskalnika ali s klicem na naš klicni center ali oddajte povpraševanje na naš info e-mail.
Potrebujete cenovno ugoden rent a car? Na voljo vam je na spletni strani, ki je prevedena tudi v slovenski jezik - Rentalcars.com ali direktno preko nas (postavka v meniju ''rent a car'').
Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!