Gremo v Istanbul! Letalske karte že od 122 evrov

Na voljo so ugodne letalske karte za obisk Istanbula med septembrom in decembrom 2013. Na internetu se po blogih in forumih piše, kako so jih posamezniki našli tudi že za 100 €. Zato se je ekipa poceniletalskekarte.si podala v lov za poceni letalskimi kartami, ki nas pripeljejo v Istanbul.

Istanbul

Uporabili smo vse trike, ki jih poznamo. Za vas smo tri najpomembnejše še enkrat na kratko povzeli:

– Rezervacija letalske karte v torek (ta dan je običajno najcenejši)

– Preverili smo izbrano destinacijo na vseh okoliških letališčih, kot tudi doma

– Izognili smo se rezervaciji v terminu počitnic

Prva akcija na katero smo naleteli preko spleta je bila akcija prevoznika Turkish Airlines, ki ponuja povratne letalske karte (z vključenimi taksami in stroški prtljage) za dobre 104 €. Vendar ta ugodnost velja zgolj za lete iz Londona, kar za nas ne pride v poštev.

Naš naslednji korak je bil preveriti kaj ponujajo Sloveniji bližja letališča v sosednjih državah. Začeli smo z Budimpešto in ugotovili, da je predraga. Nadaljevali smo z Benetkami in našli zelo dobro ceno.

Iz letališča Marco Polo v Istanbul

Povratne letalske karte za lete iz letališča Marco Polo v Benetkah do Istanbula (z vključenimi taksami) lahko kupimo že za dobrih 170 €. Leti se z letalskih prevoznikom Lufthansa.

Nakup letalskih kart preko prevoznika Lufthansa

Naprej na rezervacijo preko slovenskega iskalnika letalskih kart

Dunaj – Istanbul 122 €

Najugodnejšo ponudbo letalskih kart za obisk Istanbula smo našli iz Dunaja preko prevoznika Pegasus Airlines. Povratna karta za direkten let z vsemi vključenimi taksami stane neverjetnih 122 evrov.

V Istanbul iz Dunaja

Letalske karte Ljubljana – Istanbul 150 €

Tudi iz Ljubljane smo preko Adrie našli zelo konkurenčno ugodno ponudbo preko spletnega ponudnika lastminute.com. Gre sicer za nočni let iz Ljubljane v Istanbul in zelo zgodnji povratni let iz Istanbula v Ljubljano, vendar se glede na ceno in bližino letališča splača.

Adria letalske karte Istanbul

Za vsako iskanje smo si pomagali z iskalnikom Skyscanner, ki primerja vse ponudbe nizkocenovnikov na enem mestu in ponudi najugodnejše brez skritih stroškov, provizij ipd.

Delite z nami vaša mnenja/informacije! Veseli bomo vašega sodelovanja! Iščete letalske karte za kakšno drugo destinacijo in potrebujete pomoč? Pišite nam pod komentarje na strani ali na info/at/poceniletalskekarte.si

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!