Istanbul iz Dunaja 115 € (povratne letalske karte)

[adsenseyu1]

Istanbul: ”evropsko mesto v Turčiji”

Istanbul je ena izmed najbolj obiskanih evropskih destinacij v kateri prebiva več kot 10 milijonov ljudi raznih etničnih odzadij, jezikov, kultur, ki živijo v harmoniji.
Najboljši čas za obisk Istanbula je med mesecema maj in april, saj so takrat temperature med 15-25 stopinj, karje idealno za turistično raziskovanje mesta. Ste pripravljeni za najboljši shopping??? V Istanbulu je moč najti vse – od cenenih izdelkov do visokokakovostnih blakovnih znamk, ulične mode, trgov, številnih nakupovalnih centrov in še bi lahko naštevali. Eden izmed najbolj znanih krajev za nakupavnje je Grand Bazaar, kjer boste našli vse kar vam srce poželi!

NA VOLJO JE KOPICA TERMINOV!

Termini letalskih kart v Istanbul

[adsenseyu4]

Na primer:

Primer rezervacije letalske karte

Zgoraj navedena cena velja za povratne letalske karte iz Dunaja v Istanbul na letališče S.Gokcen(SAW) in nazaj. Cena vključuje vse letalske takse, pristojbine, ter tudi stroške storitve. V ceno je vključena prtljaga do 20 kg. Cena se lahko spremeni glede na povpraševanje in zasedenost sedežev.

Rezervacije in neobvezno povpraševanje: INFO@POCENILETALSKEKARTE.SI

[adsenseyu1]

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!