Fuerteventura: letalske karte za 135 € (direkten let)

Fuerteventura je najstarejši in drugi največjih izmed Kanarskih otokov. Obdaja ga Atlantski ocean, blizu je tudi afriška celina, vendar španski duh je močno prisoten. Ponuja številne naravne in kulturne znamenitosti, aktivno nočno življenje in vodne športe – zlasti surfanje.

Primer letalske karte

Fuerteventura za 135 € v marcu

Top 5 razlogov zakaj obiskati Fuerteventuro

Plaže

Otok premore kar 150 kilometrov obalnega pasa. Karakteristike posameznih plaž se zelo razlikujejo po otoku, kar pomeni, da lahko vsak najde nekaj zase. Ene izmed najbolj priljubljenih so plaže Jandia – 10 kilometrov belega peska in turkizna voda na južnem delu otoka.

Naravni rezervat Corralejo

Tukaj se nahajajo največje sipine na Kanarskih otokih, ki so organskega izvora in so naszale zaradi razpada školj in drugih morskih organizmov. Plaže na tem rezervatu so izredno priljubljene za surfanje zaradi močnejšega vetra.

Šport

Najbolj razširjena športa sta jadranje in surfanje. Najboljši pogoji za surfanje so na zahodni in severni obali otoka, kjer so obali največji. Na severnem so tudi številne priložnosti za snorkanje.

A post shared by TITAN DIVES (@titan_dives) on

Ruralni turizem

Podeželski turizem je izredno priljubljen na Fuerteventuri zahvaljujoč območjem, ki so praktično nenaseljena. Možnost za podeželsko nastanitev je veliko, turisti pa lahko na ta način izkusijo bivanje v tradicionalni kanarski hiši.


Isla de Lobos

Čudovit kraj za enodnevni izlet. To je majhen otoček, ki se nahaja le dva kilometra od Fuerteventure in je zlahka dostopen s krajektom. Isla de Lobos velja za mini-raj za ribiče, ljubitelje sonca in avanturiste.

A post shared by Alicia meloviajo (@ally1505) on

Najcenejši termini

26.02.2018 – 05.03.2018 [Preveri ceno ]
05.03.2018 – 12.03.2018 [Preveri ceno ]
12.03.2018 – 19.03.2018 [Preveri ceno ]
19.03.2018 – 26.03.2018 [Preveri ceno ]

Cene veljajo za povratno letalsko karto iz Milana in vključujejo vse takse in pristojbine, ter so odvisne od zasedenosti mest na letalu in drugih dejavnikov. Podrobnosti leta, cena, takse, prtljaga in ostalo se vam izpišejo v postopku rezervacije preko našega spletnega iskalnika.

Primer nastanitve: Elba Lucía Sport & Suite Hotel (***)
Cena za 7 noči v apartmaju (zajtrk + večerja vključena) + brezplačna odpoved
od 268 € na osebo

Iskanje nastanitve v lastni režiji pa vam svetujemo preko naslednjih portalov:

– Booking.com (10% popust),

Airbnb.com (30 € popusta)

– HostelWorld,

– Hotels.com

– HotelsCombined.com (primerjava hotelov po različnih rezervacijskih staneh)

– SkyScanner Hotels (svetovno znan iskalnik

Prevoz do letališča v Milanu: GoOpti

Kaj pravijo drugi o Fuerteventuri?

Kamzmulcem.si – Ne predaleč, ne preblizu. Ne prevroče in ne mrzlo. Sproščeno, ampak urejeno. Idelano za vse, ki iščejo nekaj „nekompliciranega“ za prve zimske počitnice z dojenčkom.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!