Dubaj: povratne letalske od 347 €

Najbolj popularno mesto Združenih arabskih emiratov

Mestu Dubaj je uspelo presenetiti marsikaterega turističnega strokovnjaka. Strokovnjaki niso pričakovali, da bo Dubaj počitniška distinacija na Bližnjem vzhodu, ki bo postala prevladujoč igralec v potovalni industriji. Ali veste kako je Dubaj postal čudovita oaza sredi puščave? Dubaj je začel postajati prepoznaven pred dobrim desetletjem s tem ko se je tam začel odvijati prvi nakupovalni festival. Lokalna vlada je nato izkoristila ta festival za pomoč pri vzpodbujanju Dubaja kot počitnišče destinacije. Vse ostalo je zgodovina in sedaj je Dubaj tukaj – dosegljiv bolj kot kdajkoli. Povratne letalske karte iz Zagreba se začnejo pri 347 €.

Rezervacije?

Za rezervacije in vse informacije smo vam na voljo na našem e-mail naslovu info@poceniletalskekarte.si!

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Na primer:

Primer letalske karte v Dubaj

TERMINI

Na voljo je obilica terminov skozi celoten februar, marec, tudi v aprilu se najdejo podobne ugodne cene - za več informacij nas kar kontaktirajte!

DROBNI TISK NA VELIKO


Cena v naslovu velja za povratno letalsko karto iz Zagreba v letališče Dubaj (DWC) s postankom v Dohi, ki lahko traja od ene ure do štirih ur - v določenih terminih tudi dlje, vendar ob raziskovanju terminov ekipa Poceniletalskekarte.si ni naletela na let, ki bi imel postanek daljši od štirih ur. Povratni let pa pogosto vključuje 2 postanka, enega v Dohi, naslednjega v Budimpešti, vendar noben ne traja več kot dobro urco.

NEOBVEZNO POVPRAŠEVANJE

Vaše ime (obvezno)

Vaš e-Mail (obvezno)

Telefonska številka

Želeni termin

Število oseb oz. letalskih kart

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!