Dubaj: povratne letalske iz Ljubljane za 377 €

Nekateri imenujejo mesto Dubaj ”Las Vegas na Bližnjem vzhodu”, saj je Dubaj prav tako mesto luči (glede na portal Booking.com je v Dubaju na voljo več kot 723 hotelov). Vreme je v veliki meri nespremenljivo zato je težko opredeliti kdaj je sezona v Dubaju na vrhuncu. Mogoče bi vam priporočali obisk Shopping Festivala, ki poteka med januarjem in februarjem, ter je zelo priljubljen… Sedaj pa k letalskim kartam.

Povratne letalske karte iz Ljubljane na voljo že za 377 €, kar sploh ni tako slabo, glede na to da letimo iz naše prestolnice. Letalske karte po teh cenah so proste vse od prvega oktobra in vse do 31. marca 2016. Pohitite, saj se sedeži hitro polnijo!

Dubaj: letalske karte iz Ljubljane

Info & rezervacije: info@poceniletalskekarte.si

Drobni tisk na veliko
Zgoraj navedene cene na sliki veljajo za rezervacije do 31.8.2015 in veljajo za lete med 1. oktobrom 2015 in 31. marcem 2016. Ceni v slikovni tabeli cen je potrebno prišteti še strošek rezervacije v vrednosti 25 € (strošek rezervacije ni vključen). Cene veljajo za let iz letališča Ljubljana, Jože Pučnik na letališče DDubai , Dubai International. V ceno je vključena prtljaga (ni doplačila). Leti vključujejo postanek v Istanbulu v obe smeri.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!