Direktni [povratni] let na Mauricius za 400 €

Na Mauritius ob koncu poletja!

Mauritius (Mavricij) je majhen otok v Indijskem oceanu, ki se nahaja približno 3000 km od vzhodne Afrike. Ste pripravljeni na zvok nežnega šelestenja palmovih listov ob večerih? Mnogi svetovni popotniki priporočajo obisk Mauricius v mesecu avgustu. Pravijo, da tropska klima naredi svoje, vreme je še zmeraj krasno toplo, kakšen večer pa si je potrebno nadeti jopico.
V povprečju je na Mauriciusu avgusta 25ºC, temperatura morja pa 23ºC. V povprečju lahko računate na 11 ur dnevne svetlobe. Na obali bodo temperature vedno višje v primerjavi z notranjostjo otok

Primer letalske karte

Mauritius: letalske karte za 400 €

Cena velja za povratno letalsko karto iz Münchna in vključuje vse takse in pristojbine. Gre za direkten let. Z rezervirano letalsko karto preko našega slovenskega iskalnika v primeru zgoraj omenjenega leta pristanete neposredno na mednarodnem letališču Sir Seewoosagur Ramgoolam, ki se nahaja na jugu otoka.

Na primer:

DATUM IZ Münchna
25.08 – 09.09 Od 400 € (preveri)
27.08 – 11.09 Od 400 € (preveri)

Sllovenski državljani za vstop na Mavricij vizuma ne potrebujejo. Več na spletni strani ministrstva.
Vsi obiskovalci potrebujejo potni list, ki je veljaven najmanj šest mesecev od predvidenega obdobja bivanja.

Zakaj na Mauritius?

Otok velja za enega izmed najlepših na svetu in je primeren za tiste, ki iščejo urejene turistične nastanitve in rajske plaže. Izredno popularen je otok tudi za mladoporočence, njegova majhnost pa nam omogoča, da glavne zanimivosti vidimo že v nekaj dneh. Otok med drugim lahko pohvali z mnogoterimi ostalimi naravnimi lepotami.
Zanimivost: poleg turistov se predvsem ob vikendih, na plažah zadržuje veliko domačinov, ki pa hkrati na ta način služijo, saj je mogoče na plažah kupiti hrano, pijačo, spominke in podobno.

To pa še ni vse. Mauritius je prav tako priljubljeno potapljaško središče, kjer deluje več potapljaških šol. Rezervirajte svojo letalsko karto, zagotavljamo vam, da vam bo sproščen način življenja na otoku nemudoma zlezel pod kožo.Booking.com

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!