Direktni let na Jamajko od 360 €

Jamajka, rojstna država Boba Marleya leži 150 kilometrov južno od Kube in je tretji največji otok Karibov.

Montego Bay, kamor vas pripelje tudi direktni let iz Münchna, velja za turistično meko. Otok je znan po edinstveni privlačnosti in razgibanosti, kjer se na eni strani modre gore dvigajo več kot dva kilometra visoko, na drugi strani pa posameznik lahko poležava na bleščečih tropskih blažah, ki mejijo na modro-zeleno vodo Karibskega morja.

Primer letalske karte

Letalska karta Munich - Montego Bay

Po ceni 360 € je na voljo omejeno število terminov od konca avgusta do sredine oktobra. Gre za direktni let, brez postankov.

Termini

DATUM Let MUC – MBJ (povratna)
22.avg – 05.sep Od 380 €
29.avg – 12.sep Od 360 €
05.sep – 19.sep Od 360 €
12.sep – 03.okt Od 360 €
19.sep – 03.okt Od 360 €
19.sep – 10.okt Od 360 €
26.sep – 10.okt Od 360 €
03.okt – 17.okt Od 360 €

Cene veljajo za povratno letalsko karto iz letališča Munich (MUC) na letališče Sangster International Airport (MBJ), Montego Bay Jamajka in vključujejo vse takse in pristojbine, brez prljage. Leti se z letalsko družbo Eurowings.

Potrdilo letalske karte Jamajka

Mednarodno letališče Sangster (MBJ) velja za vodilni turistični prehod na Jamajko, eno izmed najzanimivejših destinacij na svetu. Letališče Montego Bay se nahaja na severozahodni obali otoka, v središču glavne turitične regije v državi in v bližini številnih hotelskih letovišč in resortov.

Iščete ugodno nastanitev Jamajki (Montego Bay)?

Skrben premislek glede nastanitve je vsekakor na mestu, v prvi vrsti je pa potrebno upoštevati naše želje in tudi finančne zmožnosti. Danes hostli veljajo za trendovska prenočišča, ki ohranjajo nizke cene (rtvslo). Iz tega razloga, vam priporočamo nastanitev v hostlu Mobay Kotch na jamajki.

Mobay Kotch

Mobay Kotch je eden izmed redkih hostlov, ki se nahajajo v središču Montego Bay na Jamajki in ga vodijo domačini.

Zgradba hostla ima izrazito rdečo zunanjo opeko s katero izstopa, notranjost pa odlikujejo visoki stropi, lesena tla in velika okna kar daje občutek odprtosti in zračnosti, hkrati pa ohranja občutek zasebnosti in varnosti.

Edinstvena lokacija hostla Mobay Kotch omogoča popotnikom, da doživijo Montego Bay na dva načina
1. Uživate lahko v vrvežu mestnega življenja kot ga poznajo domačini
2. Sprostite se na belih peščenih plažah

3 razlogi za obisk Montego Bay – PLAŽA, SPROSTITEV, SONCE

Hotelske nastanitve se začnejo pri 50 € na noč. Za rezervacijo nastanitve vam priporočamo pregled cen preko svetovno znanega portala TripAdvisor.Com, kjer vam izpišejo tudi najnižjo ceno in vam ponudijo možnost direktne rezervacije. Alternativa, bi bila tudi portal Booking.com, (prejmite 10% vračila zneska za celotno bivanje ob rezervaciji preko te povezave), kjer so cene lahko prav tako nadvse ugodne.


Booking.com

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!