Bruselj: povratne letalske karte od 55 €

Več kot tisoč let staro mesto Bruselj lahko tudi letos obiščete po izredno ugodni ceni, ter se tako posladkate v eni izmed mnogih čokoladnic, ki so svetovno znane po svojih čokoladnih izdelkih … ali pa si privoščite odlično kavo v eni izmed kavarn. V Bruslju si je namreč potrebno obvezno vzeti čas za dobro kavo in kakšen čokoladni vafelj.

Kaj početi in kaj si ogledati?

  1. Oglejte si znamenito stavbo Evropske komisije in stavbo Evropskega parlamenta
  2. Obiščite Slavolok zmage v Jubilejnem parku
  3. Veličasten srednjeveški trg
  4. Deček, ki lula
  5. Kraljeve plesne dvorane

Bruselj - letalske karte

 

Nekateri ugodni termini:
02. oktober – 09. oktober
05. oktober – 09. oktober
12. oktober – 16. oktober
19. oktober – 26. oktober

Rezervacijo lahko opravite direktno preko našega spletnega iskalnika letalskih kart. (Vnesite odhodno letališče Ljubljana, prihodno Bruselj + želeni datum, ter pritisnite iskanje, sistem vas bo nato vozil skozi rezervacijski proces.)

Dobro je vedeti

Do mesta se je najugodneje mogoče pripeljati z vlakom. Iz letališča do mesta je speljana tako železniška povezava, kot avtobusne povezave, ter tudi taksi služba, ki sicer ni najcenejša vas lahko pripelje do želenega cilja v mestu.
Cene nočitev znajo biti zelo visoke, vse pa je odvisno od tega kako v centru mesta želite prebivati. Predlagamo vam, da preverite cene hotelskih nastanitev na portalu Booking.com, ki omogoča rezervacije po najnižjih možnih cenah. Alternativa pa je tudi portal Airbnb (spletna stran, kjer posamezniki oddajajo v najem svoja stanovanja in nepremičnine). V kolikor se odločite za rezervacijo preko portala Airbnb vam preko naše povezave pripada dodatnih 25 dolarjev popusta

Kontakt v stiski:
Veleposlaništvo Bruselj: http://www.bruselj.veleposlanistvo.si/

Pogoji: Cena velja za povratno letalsko karto s prevoznikom Wizz Air in vključuje vse takse, pristojbine in stroške rezervacije. V ceno je vključena le ročna prtljaga saj gre za nizkocenovni letalski prevoz. Cena se lahko spremeni – odvisno je vse od zasedenosti sedežev in leta.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!