Bruselj: povratne letalske iz Ljubljane od 54.98 €

[adsenseyu1]

Mesto Bruselj je bilo uspešno trgovsko središče že v srednjem veku, njegova tradicija pa je stara že tisočletja. Mnogi ga imenujejo multikulturno mesto v središču Evrope. V kolikor nameravate prvič obiskati Bruselj vam lahko obljubil, da bo presegel vaša pričakovanja. Ozke kamnite ulice, ki jih spremljajo orkašene cehovske hiše in posebno vzdušje so le začetek. Zelo težko bi bilo najti bolj urejen trg v Evropi kot ga ima Bruselj. Bari, restavracije in muzeji so ”zbrani” v središču mesta.

Bruselj letalske

Cena velja za povratno letalsko karto iz Ljubljane v Bruselj z nizkocenovnim letalskih prevoznikom med mesecem majem in junijem 2015 in vključuje vse takse, pristojbine, stroške rezervacije, ter ročno prtljago. Za vse informacije in rezervacije smo vam na voljo na našem info e-mailu. Pozor: cene se lahko spremenijo – vse je odvisno od zasedbe sedežev na letalu.

Najugodnejšo hotelsko namestitev lahko poiščete tukaj. Za vas smo naredili tudi kratek izračun nastanitve in letalske karte. Nastanitev (nočitev z zajtrkom) znaša za 10 dni v hotelu, ki se nahaja v strogem centru Bruslja okrog od 200 – 300 € na osebo + letalska karta v vrednosti 55 € = skupaj med 350 – 450 € na osebo za celih 10 dni. V povprečju pa imamo turisti za raziskovanje bruslja dovolj 3 – 5 dni, kar pomeni, da lahko za približno 200 € dobimo letalsko karto + hotelsko namestitev. Več informacij: Hoteli v Bruslju.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!