Bruselj 2016: Povratne letalske karte od 34,98 EUR

Bruselj: mesto piva in čokoladnih pralin

Bruselj ima veliko turističnih znamenitosti, ki jih ob obisku te evropske prestolnice morate obiskati. V mestu boste začutili veličino starih evropskih stavb, ki so postale simbol tega mesta, ter nam omogočajo vpogled v preteklost.

Top 5 bruseljskih znamenitosti

1. Grand Place
Kot trg in tržnica je bil ustanovljen v 12. stoletju. Kasneje so premožni cehi okrog njega postavili razkošne hiše, mestni uradniki pa mestno hišo. Danes je Grand Palace srce Bruslja in velja za enega izmed najlepših trgov na svetu.

A photo posted by @karolina_wiatrowska on

2. Bruseljska mestna hiša
Znamenita mestna hiša se s svojim 98 metrov visokim stolpom, ki označuje zmago nadangela Mihaela v boju s hudičem dviga nad staro mestno jedro.

A photo posted by Oceane, 23 ans (@aya.s_mum) on

3. Manneken-Pis Fantek, ki lula ostaja simbol mesta. Gre za kip, ki ga je oblikoval bruseljski kipar Hieronimus Dusquesnoy.

4. Atomium
Kovinska konstrukcija, ki jo je zasnoval inženir Andre Waterkeyn predstavlja 165-miljard kratno povečavo atoma železa. Belgijski Eifflov stolp, obnova katerega je pred nekaj leti stala 26 milijonov evrov in je trajala dve leti. Pravzaprav gre za konstrukcijo, ki je bila v resnici postavljena zgolj začasno vendar je Atomium kmalu postal tako priljubljen, da je ostal.

A photo posted by trip_wonder (@trip_wonder) on

5. Park Mini Evropa Park predstavlja države članice Evropske unije in njihove največje znamenitosti. Slovenijo predstavlja znano delo arhitekta Jožeta Plečnika – Tromostovje

A photo posted by @sham_a18 on

Letalske karte že od 34,98 EUR

Bruselj povratne letalske karte - odlična cena

Nekaj terminov po ugodnih cenah:

15 Januar 2016 – 22 Januar 2016
18 Januar 2016 – 22 Januar 2016
20 Januar 2016 – 25 Januar 2016
25 Januar 2016 – 29 Januar 2016
V kolikor vam zgoraj navedeni termini ne ustrezajo, lahko poiščete svojega na našem iskalniku letalskih kart.

Podrobnosti:

Zgoraj navedena cena velja za povratno letalsko karto (Ljubljana – Bruselj Charleroi) in vključuje vse takse, pristojbine, ter stroške rezervacije. Cena je odvisna od zasedenosti sedežev na letalu in jo lahko letalskih prevoznik kadarkoli spremeni – na to nimamo vpliva. V ceno je vključena le ročna prtljaga, saj gre za nizkocenovni letalski prevoz (check-in prtljaga oz. kovček se plača dodatno).  Plačilo je potrebno s kreditno kartico.

Zagotovite si rent a car po najugodnejši ceni na spletu! Zakaj izbrati Rentalcars.com? Izredno pregledna stran v slovenskem jeziku s pestro ponudbo avtomobilov in najnižjimi cenami. Rezervacijo oz. najem avtomobila lahko opravite tudi na naši strani.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!