Brazilija in Venezuela: Povratne letalske karte od 369 EUR

Vrhunec sezone za obisk Brazilije je takrat, ko je v Sloveniji zima.

Najtoplejši in idealen čas za obisk Brazilije je med mesecem decembrom in marcem. Bi preživeli božič v Braziliji? Zakaj pa ne, v letu 2017 lahko preživite fantastičen božič v Brazilji, lahko pa počakate do februarja 2018 in se udeležite ekstravagantnega karnevala.

Vse je odvisno od vas. Priporočamo vam le, da svojo letalsko karto rezervirate čimprej, kajti cene so odlične!

Predstavljamo vam izredno ugodno ponudbo povratnih letalskih kart v Brazilijo & Venezuelo (Caarcas, Brasilia, Fortaleza, Natal, Salvador) v času med novembrom 2017 in mesecem majem 2018 (tudi čez novo leto)!

Letalske karte Brazilija

Vsi leti so s postankom (praviloma v Lizboni), gre za nočne lete, let traja do 30 ur. Ob zadnji preverbi, so okvirne cene naslednje:

Brasilia (BSB) – od 348 €
Fortaleza (FOR) – od 369 €
Natal (NAT) – od 341 €
Salvador (SSA) – od 348 €

Primer letalske karte

Letalska karta Brazilija

Podrobnosti leta

Podrobnosti leta iz Milana na Fortalezo

Cena v Fortalezo velja za Economy razred, vključuje hrano in pijačo na letalu in ročno prtljago. Rezervacija je mogoča direktno pri prevozniku ali preko našega spletnega iskalnika (preverite termin 6.3-26.3.2018 na sliki zgoraj), kjer dobite podrobno razdelano ceno letalske karte, ter strošek rezervacije.

Dobro je vedeti

Cena navedena v naslovu velja za letalske karte iz Milana (MXP) na letališča v Braziliji in Venezueli.
Obdobje potovanja: od decembra 2017 do marca 2018
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest
Cene vključujejo vse takse pristojbine, preveriti potrebno morebitne posebnosti posameznega leta pri prtljagi.
Vizum: Slovenski državljani za vstop v Brazilijo vizuma ne potrebujejo.

Zavarovanje

Predlagamo vam, da si vašo varnost na poti zagotovite z ustreznim zavarovanjem z asistenco v tujini, ki vam omogoča takojšnjo zdravniško pomoč, pomoč pri izgubi prtljage in podobno … Letno zavarovanje si lahko uredite že od 26,48 € naprej, kar vam omogoča, da brezskrbno potujete 356 dni.

Prevoz do letališča?

Za prevoz do letališča lahko izberete GoOpti ali EasyDrive.si.

Letalske karte Venezuela

Posodobljeno 17.05.2017 ob 10:00, karte pod 400 € so vse pošle, na voljo so še karte za 430 €, ki vključujejo ročno prtljago, hrana na letalu, 1 kos prtljage do 23kg.

Primer letalske karte

Caracas povratna letalska karta

Različne termine lahko raziščete tudi preko portala Skyscanner ali direktno na našem slovenskem spletnem iskalniku letalskih kart. Za informacije glede termina, ki služi kot primer letalske karte na sliki zgoraj, kliknite tukaj.

KORISTNO: Slovenski državljani za vstop v venezuelo vizuma ne potrebujejo.
Potniki, ki želijo vstopiti v Venezuelo, morajo imeti sklenjeno zdravstveno in potovalno zavarovanje. Potni list mora biti ob vstopu v Venezuelo veljaven še vsaj 6 mesecev.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!