Berlin iz Gradca super ugodno – letalske od 48 EUR

Berlin, nemška prestolnica v kateri naj bi prebivalo in delalo tudi tisoče Slovencev. Naj bo vaš obisk Berlina bodisi poslovne narave, bodisi turistično naravnan, leteti je mogoče tja poceni iz Gradca, in sicer že za slabih 50 EUR.

Zelo ugodno je v določenih terminih mogoče leteti v Berlin tudi iz Ljubljane ali iz Zagreba. V današnji tabeli pa vam predstavljamo izredno ugodne lete nizkocenovnika iz Gradca, ki jih bodo praviloma veseli prebivalci podravske regije.

Zanimivost: Leta 2014 je potekala spletna raziskava pri kateri so sodelovali uporabniki spletnih strani GetYourGuide, TripAdvisor in Yelp. Popotniki so izbrali Berlin za najbolj zabavno mesto na svetu.

Primer letalske karte

Letalske karte v Berlin - ugodno iz Gradca

Termini

DATUM CENE
02.05 – 09.05od 49 € [preveri]
04.05 – 11.05od 56 € [preveri]
09.05 – 11.05od 48 € [preveri]
14.05 – 16.05od 48 € [preveri]
16.05 – 18.05od 54 € [preveri]

Cene veljajo za povratno letalsko karto iz Gradca v Berlin (Tegel) in vsebujejo vse takse in pristojbine. Zadnjo ceno lahko preverite direktno na spletni strani našega iskalnika, slednji vas razodene vse podrobnosti in informacije o rezervaciji. Cena se lahko kadarkoli spremeni in je odvisna od zasedenosti mest na letalu oz. posamezne letalske linije/prevoznika.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!