Barcelona iz Zagreba – letalske karte od 125 €

Barcelona – Špansko mesto v katerega se boste zaljubili

Glavno mesto Katalonije se nahana na obali Sredozemskega morja in meji na oba konca rečne delte. Barcelona je drugo največje mesto v Španiji in ima 1,5 milijona prebivalcev. Njena raznolika in razgibana zgodovina sega več kot 4000 let nazaj, ko so to območje naselili kmetovalci. Kasneje je postala rimska kolonija, za tem pa so sledila leta obleganj, dokler ni leta 1975 postala samostojna. Barcelona je kot mesto vedno igralo pomembno vlogo tako v političnem, kot tudi v kulturnem življenju Španije. Danes je Barcelona eno izmed najbolj raznolikih evropskih mest z edinstveno kulturo in bogato tradicijo.

Povratne letalske karte že od 125 €

Na voljo je kopica terminov v mesecih maj, junij in julij 2015. Aktualne cene lahko preverite tudi preko našega spletnega rezervacijskega sistema ali pa nas kontaktirate na info@poceniletalskekarte.si.

Letalske karte Barcelona 125 €

Cena velja za direktne lete iz Zagreba v Barcelono z nizkocenovnim letalskih prevoznikom in vključuje vse takse in pristojbine. V ceno je vključena zgolj ročna prtljaga. Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@poceniletalskekarte.si

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!