Bangkok 2016: Povratne letalske za 396 €

Tajska – dežela, ki vas bo prevzela

Bangkoške ulice so tako polne življenja, da vas bodo prevzele tako podnevi, kot ponoči. Ker je Tajska dežela za katero si je potrebno vzet vsaj 14 dni časa smo za vas poiskali najugodnejše 14-dnevne ali tudi dlje trajajoče termine.

Naš nasvet: Skuter naj bo vaše osnovno prevozno sredstvo v kolikor si želite svobode in samostojnosti. Cena izposoje? – 3 evre na dan za skuter, dve čeladi in zavarovanje.

Na siol.net portalu pravijo:

Cena letalskih ugodnejših vozovnic se giblje med 500 in 700 evri, zaradi udobja priporočamo letenje s katero od arabskih letalskih družb (Emirates, Etihad, Oman Air, Katar), saj jih kar nekaj od teh leti tudi iz matične baze neposredno do Puketa. Tako se izognete večkratnemu prestopanju. Zadnje čase je cenovno precej ugoden tudi ruski Aeroflot, občasno tudi Turkish Airlines.

Preko našega spletnega iskalnika letalskih kart lahko letite z družbo Etihad za 396 € – ”povratna letalska”!

Bangkok 2016: povratne letalske za 396 €

Termini v pripravi!

Na letališče Milano že za 35 € iz Ljubljane!

Z prevozom GoOpti se lahko zapeljete do Milana že za 35 €.

Goopti iz Ljubljane v Milano

Več slik in zanimivo branje: e-fotopotep Tajska

Pogoji nakupa letalske karte

Cena velja za povratno letalsko karto iz Milana (MXP) v Bangkok (BKK) in vključuje vse takse, ter pristojbine. V ceno je vključen 1 kos prtljage do 23kg. Ob rezervaciji se zaračuna TSC (strošek rezervacije). Cena je bila nazadnje preverjena dne 1.2.2016

Zagotovite si rent a car po najugodnejši ceni na spletu! Zakaj izbrati Rentalcars.com? Izredno pregledna stran v slovenskem jeziku s pestro ponudbo avtomobilov in najnižjimi cenami. Rezervacijo oz. najem avtomobila lahko opravite tudi na naši strani.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!