Azori: Povratne letalske (kombinacija letov) od 87 €

Izgubljeni rajski otoki sredi Atlanskega oceana

Ali ste vedeli? Azori so otočje vulkanskega izvora, ki se nahaja sredi Atlantskega oceana.

Strogo formalno gledano, Azore sestavlja devet večjih naseljenih otokov, ki so od Portugalske oddaljeni 1.500 kilometrov. Temperature se skozi vso leto gibljejo med 15 in 25 stopinj celzija, zime ne poznajo.

Največja prednost azorskih otokov je, da jih množični turizem še ni odkril, zato so v večji meri še neokrnjeni. Portugalci pravijo, da so Azori po načinu življenja vsaj 20 let za Portugalsko, ter da je njihova glavna značilnost počasen ritem življenja. Tamkajšnjim prebivalcem se nikamor ne mudi in ravno zaradi tega so Azori idealno pribežališče za vse, ki se želijo umiriti in spočiti.

Azorski otoki

Jerneja Grmadnik iz portala Delo.si pravi:

Lepoto narave na Azorih je težko ubesediti. Ko stojiš sredi vulkanskih vzpetin na São Jorgu na okoli 800 metrih nadmorske višine ter čez neskončne palete zelenih travnikov zreš v temno moder ocean, ki se zajeda v zaliv Fajã da Caldeira de Santo Cristo, se zdi, da je nekdo na majhen kos zemlje nametal nezdružljivo.

Kako do letalske karte za 87 €?

Odgovor na to vprašanje je preprost: S kombiniranimi leti!

Na spodaj navedenem primeru smo izbrali enosmerni let iz Milana (Bergamo) 23. februarja 2016 do Porta (prihod v Porto predviden ob 8:35). Sledi let iz Porta na Ponta Delgado (Azori) ob 15:50 uri (prihod ob 17:15).
Vračamo se 2. marca ponovno z enosmernim letom iz Ponta Delgade v Porto (prihod 15:25), nato letimo iz Porta v Milan (Bergamo) 3. marca. Nejasnosti? Slikovni prikaz spodaj:

Kombinacija letalskih kart na Azorske otoke

Na voljo kopica terminov vse do konca meseca marca! Svetujemo rezervacijo preko nizkocenovnega prevoznika Ryanair, pri iskanju terminov si pomagajte s portalom Skyscanner.

Prevoz do Milana (BGY): Že od 35 € iz Ljubljane. Preverite na GoOpti.

Podrobnosti o nakupu

Zgoraj navedena cena velja za kombinacijo letov, ki jo mora uporabnik rezervirati v lastni režiji preko nizkocenovnega letalskega prevoznika Ryanair. Cena velja za naslednjo kombinacijo letov: 1. Milan (Bergamo) – Porto, 2. Porto – Ponta Delgada, 3. Ponta Delgada – Porto, 4. Porto – Milan (Bergamo). Cena je odvisna od zasedenosti mest na letalo, ter vključuje vse takse in pristojbine in ročno prtljago.

Potrebujete cenovno ugoden rent a car? Na voljo vam je na spletni strani, ki je prevedena tudi v slovenski jezik – Rentalcars.com ali direktno preko nas (postavka v meniju ”rent a car”).

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!