Avanturistična ponudba: Rio de Janeiro letalske karte 447€

Iščete lepo mesto, raznoliko pokrajino, prijazne domačine in neverjetno razburljivo nočno življenje, ki ga ne najdemo nikjer drugje na svetu? STOP! Čas je, da obiščete Rio de Janiero. To še ni vse – mesto premore kar dve svetovno znani plaži, ki se jih drži sloves najlepših plaž na svetu – Ipanema Beach in Copacabana Beach.

Ne spreglejte kratkega promo video o Rio de Janiero:

Letalske karte Rio

Ekipa Poceniletalskekarte.si vam predstavlja poceni letalske karte za obisk mesta Rio de Janeiro , ki smo jo poimenovali kar avanturistična ponudba (zaradi dolgega poleta in bolj oddaljenega odhodnega letališča). Cena 447 € velja za lete iz mesta Leipzig v Rio de Janiero. Polete izvaja letalska družba KLM, rezervacijo vam svetujemo direktno preko ponudnika Skyscanner ali pa preko našega spletnega iskalnika letalskih kart.

Letalske karte Rio de Janeiro

Oh joj! Tako ugodna cena letalskih vozovnic, vendar mesto Leipzig je od Slovenije oddaljeno kar 800 km. Tudi za to smo poskrbeli oz. bolje rečeno, za to so poskrbele slovenske železnice. Na primer: vozovnica z vlakom Iz Maribora v Leipzig vas stane  zgolj 69 € (trenutno velja posebna akcijska cena za prevoze z vlakom iz Slovenije po Evropi!)

Z nahrbtnikom v Brazilijo? Backpackers welcome!

Brazilija je trenutno vroča destinacija za mnoge mlade popotnike, ki želijo izkusiti tovrstno kulturo in klimo. Brazilija na splošno velja za eno izmed najbolj prijaznih držav za obiskovalce. Podnebne razmere so zelo vroče, skozi vse leto je vlažo. Temperature pogosto ostanejo nad 40 stopinjami.

Rezervacija letalskih kart Rio: rezervacijo vam svetujemo direktno preko našega spletnega iskalnika– brez skritih stroškov.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!