Amsterdam: povratne letalske že od 104 €

Odlična priložnost, da obiščete Severne Benetke

Mesto, ki ponuja veliko kulinaričnih užitkov, različne atrakcije in zanimivosti … mesto, kjer bo vsak obiskovalec lahko našel nekaj zase. To je Amsterdam.

Amsterdam ni samo arhitekturno izredno zanimivo mesto, temveč je tudi mesto prijaznih ljudi. Največja prednost mesta je, da so skoraj vse zanimivosti dostopne peš ali s kolesom. Za bolj oddaljene zanimivosti pa je na voljo javni prevoz, ki je zelo dobro urejen (tramvajskih tračnic sredi mesta ne morete zgrešiti). Ena izmed možnosti za ogled mesta je tudi plovba z ladjico po kanalu.

V poletnih mesecih smo našli nekaj zelo ugodnih terminov za obisk Amsterdama…

Amsterdam letalske iz Benetk

Nekateri izmed terminov…

23 Jun 2015 – 30 Jun 2015 cca. 109 EUR
30 Jun 2015 – 02 Jul 2015 cca. 146 EUR
02 Jul 2015 – 09 Jul 2015 cca. 119 EUR
16 Jul 2015 – 30 Jul 2015 cca. 119 EUR

Rezervacije ali neobvezujoče ponudbe: info@poceniletalskekarte.si

Prevoz iz letališča: Prevoz z vlakom od letališča do glavne železniške/avtobusne postaje v Amsterdam znaša približno 25 minut z vlakom.

Nastanitev: V izogib preveliki obremenitvi denarnice priporočamo hotel srednje kategorije na robu mestnega jedra. Pri iskanju svojega hotela si pomagajte s portalom Tripadvisor in Booking.com.

Paketna ponudba: Na vašo željo vam pripravimo nizkocenovni-paket (letalo + hotel).

Pogoji nakupa

Cena velja za povratno letalsko karto iz Benetk (letališče Marco Polo) na letališče Amsterdam (Schiphol Intl) – direktni let na glavno letališče. Cena vključuje vse takse in pristojbine, ter stroške rezervacije. Ker gre za nizkocenovni let je v ceno vključena le ročna prtljaga do 10 kg. Cena je seveda odvisna od razpoložljivosti sedežev na letalu.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!