AirFrance: V Pariz že od 159 € iz Ljubljane

Rezervirajte svoj let in obiščite največje mesto v Franciji, kjer boste naleteli na najbolj znane svetovne umetnosti, neverjetno arhitekturo, odlično hrano, trgovine, ki jih v Sloveniji ni in še več!

Letalske karte Pariz

Mesto Pariz velja za večno klasiko. Je eno izmed najstarejših mest v Evropi in običajno prva destinacija večine Američanov, ki prvič potujejo v Evropo. Najti poceni letalske karte za obisk Pariza ni preprosto, vendar pa tudi ni nemogoče.

Trenutno aktualna je akcija letalske družbe AirFrance

Družba AirFrance je pripravila posebno akcijsko ponudbo letalskih kart iz Ljubljane v Pariz. Cene povratnih letalskih kart z vključeni mi taksami se pričnejo že pri 159 evrih. Seveda je ekipa Poceniletalskekarte.si to tudi preverila.

Izbrali smo si testni termin: 14. maj – 23. maj 2013. Cena letalske karte je točno takšna kot oglaševana – 159 €. Naše mnenje: Splača se!

AirFrance ponuja akcijo letalskih kart za lete v Pariz

Ponudba velja za lete v Pariz, odhod je iz Ljubljane. Rezervacijo je potrebno narediti do 15.4.2013, rezervirate pa lahko letalske karte za termine med 13.5.2013 in 20.7.2013.

Kot zanimivost

Pariz ni sezonsko mesto. Turisti ga obiskujejo nonsto, to pomeni 24 ur na dan, 7 dni na teden, 365 dni v letu. Statistično najugodnejše letalske karte za lete v Pariz je mogoče kupiti v jesenskin in zimskih mesecih.

V Parizu delujeta dva glavna letališča na katera letno prileti več kot 70 milijonov potnikov:

– Charles de Gaulle (CDG) in
– Orly (ORY)

Če boste rezervirali vaše letalske karte veliko naprej, boste zagotovo prihranili denar. Lahko pa se prijavite tudi na naše e-novice ali nam pišete na info/at/poceniletalskekarte.si in pomagali vam bomo poiskati najugodnejšo ponudbo.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!