Airberlin: Jubilejna cena – povratne letalske od 89 €

Airberlin ima znova svojo akcijo ”Jubelpreise” na podlagi katere je mogoče kupiti izredno ugodne letalske vozovnice – že od 99 € za lete iz Avstrije in od 89 € za lete iz Nemčije. Za vas smo zadevo raziskali in vam predstavljamo naše ugotovitve, ter nekaj izmed ugodnejših ali atraktivnejših destinacij.

Airberlin jubilejna cena letalskih vozovnic

Cene letalskih kart iz Dunaja:

  • Zurich, Berlin, Rim že za 99 €
  • Mallorca od 129 €
  • Barcelona od 149 €
  • Moskva od 169 €

V to akcijo so vključeni tudi leti v New York (od 529 €), Chicago (529 €) in Miami (od 589€)
Cene veljajo za lete med 23. oktobrom in 16. decembrom.

Zelo ugodne cene tudi iz letališča v Salzburgu!

[adsenseyu1]

Cena velja za izbrane lete z vključno enim kosom prtljage do 23kg in enim kosom ročne prtljage. Cena velja le za povratne letalske karte. (Rezervacijo vam svetujemo direktno na spletni strani ponudnika Airberlin.at.)Med časom odhoda in prihoda morata biti vsaj 2 noči. Riziko odpovedi ni možen. Cena velja za rezervacije do 22.7.2014 in za lete med 16.07 – 31.12.2014 (za ZDA: 23.10 – 16.12.2014)

Akcija velja tudi za lete iz Münchna

Identična akcija (kot zgoraj navedena) velja tudi za lete iz Nemčije (preko nemške različice spletne strani Airberlin.de) – cene povratnih kart se začnejo že pri 89€!

Za vas smo raziskali nekaj najaktualnejših letov iz Münchna:

  • izredno ugodna je Mallorca že od 119 €,
  • tudi Miami od 469 €,
  • Chicago 489 €,
  • Fort Myers prav tako 489 €.

Potrebujete pomoč pri rezervaciji? Iščete letalske karte za katero drugo destinacijo? Za vas smo na voljo na našem info e-mail naslovu (info@poceniletalskekarte.si) – naše poslanstvo je iskanje poceni letalskih kart, zakaj vam ne bi pomagali poiskati tudi vaše 😉

[adsenseyu1]

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!