Abu Dhabi: povratne letalske za 312 €

Sonce, neokrnjene plaže in svetovljanski življenjski slog – Abu Dhabi

Abu Dhabi je glavno in drugo največje mesto Združenih arabskih emiratov. Značilna arabska gostoljubnost v kombinaciji z neverjetno infrastrukturo bo razburljiva izkušnja za vsakega popotnika, ki se bo mudil v tem mestu.

Najboljši čas za obisk Združenih arabskih emiratov je med novembrom in februarjem, takrat je vreme namreč idealno (ni prevroče) za raznorazne dejavnosti na prostem – puščavski safari, obisk bližnjih otokov in uživanje na plaži. Naša ponudba sovpada z idealnim vremenom. Termini na voljo med 1. oktobrom 2015 in 15. marcem 2016. Aktualna ponudba velja za nakupe do 15. junija 2015!

Primer letalske karte v Abu Dhabi

 

5 priljubljenih turističnih znamenitosti mesta Abu Dhabi

Raziskovanje Abu Dhabija je svojevrstna izkušnja. Predstavljamo vam pet priljubljenih turističnih znamenitosti prestolnice ZAE.


POGOJI NAKUPA

Zgoraj navedena cena velja za povratne letalske karte iz Gradca v Abu Dhabi s postankom v Istanbulu. Akcijska cena velja za rezervacije do 15. junija 2015 in za termine med 01. oktobrom 2015 in 15. marcem 2015.

Cena velja do zasedenosti sedežev. Cena se lahko kadarkoli spremeni - ceno določa letalski prevoznik. Cena vključuje vse takse, vse pristojbine, stroške rezervacije in prtljago.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!