Vrhunska ponudba: Bali (letalo + hotel) 734 €

Bali je destinacija, ki jo je težko prehvaliti. Nekaterim predstavlja obisk te  destinacije sanjski dopust.  Obiščite otok bogov v Indoneziji v mesecu juliju po super ceni – povratna letalska karta, nastanitev v TOP hotelu že za 734 €  (vrhunska ocena na  portalu Tripadvisor!)

Bali - čudovita destinacija

Kako najdem akcijo in rezerviram?

Na spletni strani Expedia.de izberemo ”Click & Mix”

Click and Mix

Letališče odhoda je München, letališče prihoda Bali. Čas trajanje je poljuben – iskanje omejite na mesec julij, mi smo iskali 10 dnevni termin.

Odprl se vam bo velik seznam hotelov, ki jih lahko razporedite po različnih filtrih. Svetujemo, da jih razporedite od najcenejšega naprej. Veliko kombinacij (letalo + hotel) je moč najti že za dobrih 600 €. Mi smo izbrali hotel preverjene kakovosti in z odličnimi ocenami gostov, zato cena 734.

Bali za 800 €

Cena 734 € velja za povratno letalsko karto + 10 dnevno nastanitev v vrhunskem hotelu z vsemi vključenimi taksami in pristojbinami. Leti se iz Münchna.

Rezervacija: Expedia.de

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!