Tenerife: Paketna ponudba pred/po/čez jesenske počitnice 2015

Dobrodošli na Tenerife!

Tenerife – kanarski otok tisočerih doživetij, kjer se lahko posameznik izgubi v naravi, sprosti na plaži, povzpne na goro Teide, nakupuje, se zabava v zabaviščnem parku, igra golf in še in še … Napolnite svoje telo z energijo! Spodaj vam predstavljamo nekaj aktualnih terminov za obisk Kanarskih otokov v času krompirjevih počitnic.

Letalski prevoz, nočitev in zajtrk + večerja od 739 €

Cena vključuje nizkocenovni letalski prevoz iz Linz-a in nastanitev tik ob plaži v krasnem hotelu Iberostar Bouganville Playa ob plaži Playa de Americanas!
Odličen Hotel Iberostar Bouganville Playa ponuja krasne sobe z razgledom na morje. Hotel se nahaja tik ob plaži in ponuja najrazličnejše dejavnosti (fitness, tenis, igralnica ...) V ceno je vključena nočitev z zajtrkom in večerjo. V sobi je zakonska postelja + možnost dodatnega pomožnega ležišča (v sobi lahko bivajo do 3 osebe). V sobi se nahaja telefon, LCD TV z satelitskimi programi, klima, omara in zasebna kopalnica. Opcijsko sta na voljo dve enojni postelji namesto zakonske.

Hotel Iberostar Bouganville Playa

[sc:plk-responsive-ads ]

Puerto de la Cruz: Letalo + nočitev z zajtrkom od 588 €

7 dnevni oddih v hotelu, ki se ne nahaja zgolj 50m od plaže, temveč premore tudi lasten center lepote s pogledom na morje! Letalska karta vključena v ceno.
Hotel Beatriz Atlantis & Spa se nahaja na odlični lokaciji - Puerto de la Cruz (oddaljenost zgolj 50m od plaže). Hotel premore majhen SPA center (številni termalni prostore, notranji bazen, masaže, lepotni tretmaji ... ) Vse sobe so klimatizirane, imajo LCD TV, ter zasebno kopalnico s tušem. Cena vključuje standardno sobo s pogledom na morje in zakonsko posteljo. Samopostrežni zajtrk v hotelski restavraciji je vključen v ceno. Hotel premore brezplačen WiFi.

[sc:plk-responsive-ads ]


Iz Milana: Krompirjev nizkocenovni paket 579 €

Prijeten hotel el Tope, ki mu je na portalu TripAdvisor dalo oceno 4/5 kar 312 parov, ki so tam preživeli noč! Letalska povratna karta in nočitev z zajtrkom po izjemni ceni!
Hotel el Tope se nahaja približno 400 metrov od plaže, središče mesta Puerto de la Cruz pa je oddaljeno 10 minut hoje. Hotel premore zunanji bazen, spa, ter samopostrežno restavracijo. Sobe so klimatizirane, v njih je na voljo brezplačen WiFi, TV, kopalnica z tušem/kadjo in dvema enoposteljnima sobama ali zakonsko posteljo (opcijsko). Dodatno je mogoče zaprositi za pomožno ležišče, v sobi lahko bivajo do tri osebe. V ceno je prav tako vključen zajtrk.

Hotel El Tope TripAdvisor

[sc:plk-responsive-ads ]


Drobni tisk na veliko Vse zgoraj navedene cene vključujejo predstavljene namestitve in povratni letalski prevoz iz različnih letališč (podrobnosti so zgoraj v tabelah). Cene so izračunane na osebo, če v dvoposteljni sobi ali v sobi z dvema eno-posteljnima sobama bivata dve osebi. Cene so odvisne od zasedenosti mest na letalu in od prostih kapacitet v hotelskih namestitvah in se lahko kadarkoli spremenijo. Transfer do hotela ni vključen v ceno. V kolikor želite individualno ponudbo (drug termin, boljša namestitev, daljši čas bivanja ... ) nas kontaktirajte na naš info e-mail! Za vse informacije smo vam na voljo v klicnem centru in na info@poceniletalskekarte.si
Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!