Tenerife: letalo + nočitev z zajtrkom od 310€ (junij 2015)

Tenerife – destinacija, poznana kot španski paradiž, ponuja veliko več kot le turistično izkušnjo. Doživite mnogovrstnost najbolj priljubljenega med Kanarskimi otoki in odpotujte v deželo večne pomladi. Tudi najbolj zahtevni boste na Tenerifih našli svoj prostor pod soncem, saj v svoji bogati ponudbi ne zagotavlja le možnosti za raziskovanje naravne raznolikosti, temveč boste na svoj račun prišli tudi ljubitelji športa, kulinarike in kakopak dolgih peščenih plaž.

Tenerife 2015: Paketna ponudba za mesec junij

Tenerifi veljajo za vrhunsko turistično destinacijo v Evropi. Odlično vreme, številne plaže, obilica aktivnosti... Vse to je odličen izgovor, da na podlagi naše ponudbe obiščete Tenerife.

4Dreams Hotel*** - Puerto de la Cruz

Hotel 4Dreams se nahaja v centru mesta Puerto de la Cruz na ulici, ki je dostopna le peščem in je prepovedana za promet. Hotel ponuja 62 udobnih sob (Flat-Screen TV, brezplačen WiFi, pogled na morje in gore ...).

Slabih 5 minut hoje od hotela se nahaja brezplačno javno parkirišče in postajo za javni prevoz. Zgolj nekaj minut od hotela je oddaljena čudovita plaža Jardín in Atlanski ocean.

Lokacija hotela ponuja ogromno možnosti za preživljanje prostega časa. Kot že rečeno se hotel nahaja na tihi ulici brez prometa, v bližini pa lahko najdete nakupovalno središče, restavracije, muzeje ...


Oglejte si kratek predstavitveni video hotela 4Dreams*** (v španskem jeziku)

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Vaše ime in priimek(obvezno)

Vaš e-Mail (obvezno)

Telefonska številka

Želeni termin

Število odraslih oseb

Število otrok

[sc:plk-responsive-ads ]

Drobni tisk na veliko

Zgoraj nevedene cene v treh terminih veljajo za povratne letalske karte iz letališča Linz na letališče Tenerife Sth (jug), ter za nočitev z zajtrkom v hotelu 4dreams. Cene veljajo do zasedenosti sedežev na letalu in do zasedenosti sob v hotelu, ter se lahko spremenijo kadarkoli. Cene so izračunane na osebo, če v dvoposteljni sobi bivata dve osebi. Na letalo je mogoče vzeti en kos prtljage (ročne prtljage do 10 kg na potnika). Ob povpraševanju bo Ekipa Poceniletalskekarte.si znova preverila termine letov in cene nočitve, ter vam posredovala točno zadnjo ceno. Opcijska doplačila: Prtljaga do 15 kg (35 € v eno smer)

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.