Malta: Letalo + hotel od 446 € (čez krompirjeve počitnice)

Malta – naj vas njena majhnost ne zavede!

Za tako majhen otok, Malta ponuja zelo veliko. Plaže, elegantni pristaniški kotički, stoletne znamenitosti … to je izbor zgolj nekaterih privlačnih možnosti, ki bodo zaposlile vaš vsak dan tukaj.

PAKETNA PONUDBA

Spodaj vam predstavljamo tri pakete, ki vključujejo povratno letalsko karto in različne nastanitve, ki bodo zadovoljile vse okuse.
Standardna soba z zakonsko posteljo ali dvema enoposteljnima sobama vključuje klimo, TV, pisalno mizo, kopalnico s tušem in brezplačen WiFi. Ob rezervaciji navedite vrsto postelje. Mogoče je tudi zahtevati pomožno ležišče. V standardni sobi lahko bivajo do tri osebe. Hotel Seashells Resort se nahaja ob sredozemskem morju približno 20 km od letališča Malta Luqa (MLA).

Hotel Seashells Resort

[sc:plk-responsive-ads ]


Soba z dvema enoposteljnima posteljama ali z zakonsko posteljo vključuje balkon, klimo, minibar in kopalnico s tušem. V ceno je vključen zajtrk, ter tudi večerja (takšna je trenutna ponudba hotela, ki se lahko kasneje spremeni in je v ceno vključen le zajtrk). Hotel Kennedy Nova je lociran na promenadi in je od avtobusne postaje oddaljen le 10 minut. Hotel premore tudi majhen fitness in savno. Brezplačen Wifi je na voljo v recepciji, uporaba v sobah se doplača. Iz hotela je lep pogled na pristanišče.

Hotel Kennedy Nova

[sc:plk-responsive-ads ]


Razkošen Corinthia Palace Hotel and Spa se nahaja v tihem mestnem jedru otoka Malta. Cena vključuje Deluxe sobo z zakonsko posteljo + možnost dodatnega pomožnega ležišča. V sobi je na voljo brezplačen WiFi, LCD TV, kopalnice s tušem, blakon. V sobi lahko bivajo do 3 osebe. Hotelski SPA ima v ponudbi več kot 50 različnih tretmajev. Hotel velja za enega vodilni hotelov s 5 zvezdicami na Malti, ter je pozicioniran na idealni točki za raziskovanje Malte.

Corinthia Palace Hotel in Spa

[sc:plk-responsive-ads ]

DROBNI TISK NA VELIKO Vse zgoraj navedene cene vključujejo predstavljene namestitve in povratni letalski prevoz iz letališča Benetke Treviso na Letališče Malta (MLA) (podrobnosti so zgoraj v tabelah). Cene so izračunane na osebo, če v dvoposteljni sobi ali v sobi z dvema eno-posteljnima sobama bivata dve osebi. Cene so odvisne od zasedenosti mest na letalu in od prostih kapacitet v hotelskih namestitvah in se lahko kadarkoli spremenijo. V ceno ni vključen transfer do letališča. V kolikor želite individualno ponudbo (drug termin, boljša namestitev, daljši čas bivanja ... ) nas kontaktirajte na naš info e-mail! Za rezervacije nas kontaktirajte na naš info e-mail.
Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!