Mallorca: Letalo + nočitev že od 201 €

Mallorca je odlična destinacija, kjer lahko preživite kakovostne počitnice. Velja za kraj v katerega se vsi radi vračajo – tako filmske zvezde, politiki, poslovneži, umetniki, kot tudi povsem običajni turisti. Vsak si želi okusiti košček raja, ki ga Mallorca ponuja. Ekipa Poceniletalskekarte.si vam predstavlja ponudbo Ebookers.de s katero lahko obiščete naravni raj v Evropi že od 201 € naprej.

Cene se lahko razlikujejo glede na izbrano nastanitev. Naša zgoraj navedena cena velja za 1 osebo in vključuje prevoz z letalom iz Münchna in nastanitev (samo nočitev) v hotelu na Mallorci. Rezervacijo je potrebno narediti najkasneje do 20.4.2014. (povezavo do rezervacije najdete na koncu prispevka)

Mallorca letalo + hotel

Na voljo je mnogo hotelov (tudi družinskih). Splača se preveriti in raziskat. Večina terminov je na voljo v mesecu maju. V mesecu maju temperature običajno že v prvem tednu dosežejo 25 °C – zeblo vas ne bo!

Rezervacija

Mallorca ponuja veliko več kot lepe plaže. Na voljo so vam rekreacijski centri, naravni parki, podzemne jame, vodeni izleti z lokalnimi agencijami … Ljubitelji nočnega življenja prav tako ne boste ostali na cedilu!

Rezervacija: Mallorca – letalo + hotel

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!