Letalske karte Toronto za 599 € z AirFrance

Toronto je ogromno mesto z raznoliko družbo. Obstaja velika verjetnost, da boste malce celo presenečeni nad različnimi kulturami, ki jih lahko srečate v tem mestu. Ali ste vedeli, da je živalski vrt v Torontu (Toronto Zoo) eden izmed največjih na svetu in premore več kot 500 živalskih vrst in več kot pet tisoč različnih živalskih bitij? Letošnje poletje lahko obiščete Toronto že za neverjetnih 599 eur.

Nedavno odprt Akvarij Ripley v Torontu, Kanada

Akcija (sredina nora ponudba) velja samo danes in sicer za rezervacije letov z letalskim prevoznikom AirFrance. Rezervacijo je potrebno opraviti danes 21. maja 2014, rezervirate lahko lete med 05. julijem in 31. avgustom 2014.  Cena velja za lete iz Münchna in Hamburga.

Novost od leta 2016: slovenski spletni iskalnik letalskih vozovnic; rezervacije lahko opravljate direktno na spletni strani Poceniletalskekarte.si in to v slovenskem jeziku.

Toronto avio karte

Iščeš poceni letalsko karto? Poišči jo na »našem« slovenskem spletnem iskalniku!

Iskanje

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!