Bruselj čez krompirjeve: Nizkocenovni paketi od 230 €

Bruselj – Prestolnica Belgije ni samo politično temveč tudi očarljivo in prikupno mesto, polno zanimivosti

Rezervirajte svojo letalsko karto & nočitev v Bruslju, ter obiščite sedež Evropske Unije in Nata. Središče mesta si je najlažje ogledati peš. Javni prevoz je enostaven in ugoden, izogibajte se taksi službam, saj so precenjene.

Na voljo odlična ponudba –3 dni (nočitev v krasnem hotelu BLOOM**** in povratna letalska vozovnica) od 231,00 € na osebo!

Hotel BLOOM v Bruslju

PODROBNOSTI O PONUDBI:

Hotel BLOOM je odlična izbira za pare, družine in popotnike, ki želijo izkusiti čare, ki jih ponuja mesto Bruselj.
Hotel se nahaja v Okrožju Botanique, ter v neposredni bližini podzemne postaje.
Sobe so klimatizirane in udobne, brezžični internet je brezplačen. Vsako jutro je na voljo bogat zajtrk v zajtrkovalnici.

Hotelu je portal TripAdvisor podelil certifikat odličnosti, z nastanitvijo pa je bilo nadpovprečno zadovolnjih več kot 1454 gostov, portal Booking.com pa mu je podelil visoko oceno 8,3 od 10.

BRUSELJ - Naši insajderski nasveti:

  • Bruselj nima velikega središča, zato vam priporočamo, da se po njem sprehodite.
  • Musée Royeaux des Beaux Arts velja za eno izmed najboljših galerij v Evropi. V kolikor želite v miru pogledati nekatere izmed najbolj znanih slik, vam priporočamo, da galerijo obiščete že dopoldne.
  • Mesto obdajajo čudoviti parki, najbolj impresiven je park Cinquantenaire, ki je namenjen počastitvi 50. obletnice samostojnosti.

[sc:plk-responsive-ads ]

Podrobnosti nakupa: Cena velja za namestitev v hotelu BLOOM in povratno letalsko karto Ljubljana - Bruselj v zgoraj navedenem terminu. Cena vključuje en kos ročne prtljage na potnika. Cena je izračunana na osebo, če v dvoposteljni sobi bivata dve osebi. Cene so izračunane na dan 19.9.2015 in se lahko spremenijo. Transfer do hotela ni vključen v ceno. Za vse informacije smo vam na voljo v klicnem centru in na info@poceniletalskekarte.si
Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!