14 dni Karibi od 1041 € (letalo + hotel)

Predstavljajte si otok z zlatim peskom in smaragdno modrim morjem v katerem se vsak večer utaplja pisan sončni zahod. Obiščite Karibe ta september in oktober po neverjetni ceni – 1041 € na osebo. Tokratna ponudba vključuje 14 dni na karibskih otokih (natančneje Curacao), letalo, transfer do hotela in hotel ”Rancho El Sobrino” (91% zadovoljstvo gostov glede na HolidayCheck). To pa še ni vse, vaš apartma vključuje tudi pogled na morje!

Curacao je največji izmed otokov, ki sestavljajo nizozemske Antile, čeprav so ga leta 1527 zasedli Španci in poimenovali Santa Ana, je otok leta 1634 dobil ime Curacao. Do začetka 18. stoletja so se zanj borili Francozi in Angleži, po pariški pogodbi pa je bil dodeljen Nizozemcem.

Edina stvar, ki vas mora tukaj skrbeti je kako preživeti vaš naslednji dan v raju.

  1. Curacao je bil izbran kot eden izmed 5 najboljših mest na Karibih.
  2. Curacao prav tako spada med 10 najboljših karibskih kotičkov za snorklanje (nagrada za top destinacijo v letih 2012 in 2013 spletnega portala About.com, Top Honeymoon Hot Spot glede na Conde Nast Traveler in še mnoge druge nagrade).
  3. Pokrajina tega dela Karibov vam ponuja neskončne možnosti za zabavo. Odprte površine otoka omogočajo razburljivo pohodništvo, kolesarjenje in aktivne izlete s štirikolesniki.
  4. Potopite se v skrivnostni podvodni svet – Curacao premore več kot 60 lokacij za potapljanje.
  5. Ste morda eden izmed tistih, ki obožuje poležavanje na vročem soncu? Intimnih in osamljenih plaž ne manjka!

[adsenseyu1]

Rezervacijo je potrebno opraviti direktno na spletni strani Air Berlin Holidays. Najcenejši so termini v septembru in oktobru iz Műnchna, iz Dunaja se gibljejo cene od 1076 € naprej. Cena vključuje letalsko karto, prenočišče v apartmaju s pogledom na morje in transfer od letališča do hotela Rancho el Sobrino.

Slike hotela:

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!