Maj 2014: Gran Canaria 1 teden od 285 € (letalo + hotel s polpenzionom)

Naravna in edinstvena lepota, zlati pesek, zgodovinski ostanki in tradicija. Gran Canario sestavlja nenavadna mešanica vonjev, barv in kultur. Otok je pred stoletji veljal za zadnjo postojanko pred odhodom čez ocean. Vabimo vas, da obiščete Kanarske otoke za letošnje prvomajske praznike, cena je vsekakor prava!

Ekipa Poceniletalskekarte.si vam predstavlja super (skoraj last minute) ponudbo za obisk Gran Canarie v mesecu maju. Že od 285 € po osebi lahko uživate cel teden na Kanarskih otokih – v ceno je vključena povratna letalska karta z vsemi taksami in pristojbinami, hotel s polpenzionom, ter tudi transfer od letališča do hotela.

Predstavljamo vam dve možnosti

a.) Hotel Europalace (****)
Hotel se nahaja direktno na plaži in ima 80% zadovoljstvo gostov s strani portala Holidaycheck.de (ocena je sestavljena na podlagi mnenj 654 gostov). Gostje hvalijo prevzem čudovito plaže, čistočo in dober položaj za razne izlete po Gran Canari.
Najcenejši termini so v začetku maja, na primer:
– iz Hamburga (285 €)
– iz Münchna (320 €)
– iz Berlina (323 €)

Pregled terminov in rezervacija: Gran Canaria + Europalace

b.) Samostojno poiščete katerikoli drug hotel na Kanarskih otokih
Obiščite naslednjo povezavo (Gran Canaria last minute maj 2014) in na voljo se vam prikažejo vse možnosti v mesecu maju za obisk Gran Canarie (letalske karte + hoteli) -> izberete tistega, ki vam je najbolj všeč, opravite rezervacijo in čez nekaj dni že srkate koktejl na plaži 🙂

Kaj početi na otoku Gran canaria?

Lažje bi bilo najti odgovor na vprašanje ”česa ne početi’‘.  Temperature so prijetne vseh dvanajst mesecev, to pomeni neomejeno možnosti za uživanje kot tudi za raznovrstne aktivnosti.  Otok je praktično narejen po meri za vse vrste športov – od adrenalinskih kot so plezanje, surfanje in kite-surfing, do pohodništva, potapljanja, gorskega kolesarjenja in tako naprej.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!