Z Megabus-om v London in nazaj za 3 EUR!!!

Želite doživet prav posebno izkušnjo potovanja s prvim low-cost avtobusnim prevoznikom Megabus.com

Potem je sedaj pravi, čas, da si pogledate njihovo izjemno ponudbo, saj imate možnost potovati v London in nazaj za 3EUR! 

Če imate namen potovat iz Slovenije v London za takšno ceni, je za vas najbližja vstopna točka Köln (Nemčija). Za vas smo poiskali nekaj zares ugodnih terminov:

  [adsenseyu1]

Köln – London: 

– Oktober: 8., 14., 21.

– November: 1.

London – Köln:

– Oktober: 7., 17., 20., 21.

– November: 1.

*Cene se lahko iz ure v uro spremenijo

London

 

Kaj sploh je Megabus ? 

Megabus je prvi nizko cenovni avtobusni prevoznik. Njihova zgodovina sega v leto 2003, ko so začeli ponujat poceni prevoze iz Anglije v bližnje prestolnice Evrope (Pariz, Amsterdam, Bruselj,..). Povezujejo okrog 60 evropskih mest!  Njihova ponudba temelji na povezavi iz centra mesta do centra mesta ( city center-to-city center ), na leto z njimi prepotuje več kot 2 milijona potnikov! Kakšni so avtobusi? Naj vas beseda “nizko cenovni” ne zavede, avtobusi so komfortni in udobni. Nekateri nudijo tudi WiFi povezavo. Potovanje po Evropi še nikoli ni bilo lažje in cenejše – preverite mesta, kam vas vse dostavijo.

 

MegaBUSuk

  [adsenseyu1]

Iščete ugodno prenočišče v Londonu?

London, ki velja za eno izmed najbolj ikonskih mest na svetu ponuja ogromno. Pri iskanju dobre, vendar ugodne namestitve lahko hitro naletimo na marsikatero oviro, saj je trg ponudnikov hotelskih namestitev izredno zasičen. V kolikor iščete dobro namestitev, ki bo ustrezala vašemu proračunu vam priporočamo, da obiščete portal Booking.com.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!