Lov na zaklad: Kako do Skoraj BREZPLAČNE LETALSKE KARTE?

Travel Festival je dogodek letalske družbe Qatar Airways namen katerega je navdušiti ljudi z neverjetnimi popusti, ter jim tako omogočiti raziskovanje sveta.

Letošnji Travel Festival je poskrbel še za dodatno razburjenje saj je letalska družba Qatar Airways v omenjeno akcijsko ponudbo letalskih kart vključila še ”lov na zaklad” oz. lov na ”zero-fare” letalsko karto (karta, kjer plačate izključno letališke takse), ki so jo poimenovali Golden Ticket.

Vsi namigi o lovu na tako imenovano Golden Ticket bodo objavljeni na www.qatarairways.com/treasurehunt (hrvaška različica ali angleška različica strani)

Šušlja se naj bi bile na voljo letalske karte za Šri Lanko že za 60 EUR!

QatarAirways.Com: LOV NA ZAKLAD

Lov na vozovnice iz letališč na Hrvaškem in Madžarskem je odprt od 12:00 – 13:00 // Lov na vozovnice iz Avstrije, Nemčije in Italije pa med 13:00 in 14:00.

Na primer: Ko je lov na zaklad potekal 30. avgusta za Japonsko, je bilo mogoče leteti iz Japonske v Italijo (natančneje iz Tokya v Piso) že za 60 €.

Qatar Airways Travel Festival je izredno priljubljen, zaradi navala se je celo sesula spletna stran omenjene letalske družbe. Letošnje leto je tako še posebej posebno, saj vključuje interaktivno iskanje zaklada oz. tako imenovane zlate letalske vozovnice (Golden Ticket).

Kot smo na naši strani že pisali imajo vsi, ki v času Travel Festivala rezervirajo kakršnokoli letalsko karto možnost zadeti eno izmed več kot 600 nagrad.

Kako rezerviram?

Za lete iz Hrvaške, Madžarske, Srbije sledi namigom v VIDEO posnetku spodaj:

Lov na zaklad za lete iz Hrvaške poteka za katerokoli izmed destinacij v video, sledi pa tudi nekaj ostalih cen:

Zagreb – Bankok(povratna) za 206 €

Zagreb – Jakarta(povratna) za 397 €

Zagreb – Colombo(povratna) za 402 € – potencialni kandidat za golden ticket ali za 50% nižjo ceno (torej 201 €)

Seznam vseh letov

Za lete iz Avstrije, Nemčije, Italije sledi namigom v VIDEO posnetku spodaj:

Kaj moram vedeti? => Povzetek

Akcija poteka danes od 12:00 – 13:00 (za izbrana lelišča na Hrvaškem [Zagreb] in na Madžarskem [Budimpešta], ter od 13:00 – 14:00 (letališča v Avstriji [Dunaj], Italiji [Benetke, Milano] in Nemčiji [Műnchen])

Namig za iskanje najcenejše letalske karte je skrit v video posnetkih zgoraj.

Predlagamo vam, da že nekaj minut pred 12:00 uro odprete spletno stran družbe Qatar Airways in tako poiščete svojo skrito vozovnico – iskati je potrebno destinacije, ki so vam se prikazale v namigih na video posnetkih zgoraj.

Britanski Mirror.co.uk pravi, da bodo letalske karte za odrasle znižane zagotovo za 50%, seveda Travel Festival vključuje tudi plačaš 1 letita 2 => velja za lete v letu 2017.

Akcija velja za lete iz slednjih letališč: Croatia, Hungary, Poland, Serbia, United Kingdom, Austria, Azerbaijan, Belgium, Bulgaria, Denmark, France, Georgia, Germany, Italy, Netherlands, Norway, Romania, Sweden, Switzerland, Spain, Turkey, Armenia, Cyprus, Finland, Greece, Russia

Datum potovanja: 15. september 2016 – 30. junij 2017

Pogoji lova na zaklad:
Za Evropo bo lov na zaklad trajal 2 uri (od 12:00 do 13:00 in od 13:00 do 14:00)
Velja za povratne in enosmerne economy vozovnice
Dolžina med odhodni in povratnim letom je odvisna od rezervacije
Ostale posebnosti veljajo (glej QatarAirways.Com)

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!