Direktiva EU: Končna cena letalske karte mora biti prikazana ves čas

Velikokrat se zgodi, da najdemo ugodno letalsko karto pri določenem letalskem prevozniku, vendar šele na koncu ugotovimo, da ta cena velja zgolj pri plačilu z določnim plačnilnim sredstvom (npr. najnižja cena velja le ob plačilu s točno določeno kreditno kartico). V kolikor plačamo s kakšno drugo kreditno kartico pa je cena takoj tudi do 30 € višja in tako cena letalske karte več ni tako ugodna. Zato je večkrat cena letalske karte preko določenega posrednika lahko nižja kot direktno pri letalski družbi.

Zahvaliti se moramo 23 členu, 1008 uredbe EU, ki pravi, da bo morala biti končna cena letalske karte prikazana ves čas. To pa še ni vse, specificirane morajo biti tudi postavke kot so cena leta, takse, pristojbine letališča, ostala doplačila povezana npr. s gorivom. Celoten člen si lahko preberete s klikom tukaj.

Ekipa Poceniletalskekarte.si pripravlja kopico novosti!

Avto ali letalo

Kolikokrat ste razmišljali o 3-dnevnem ali 5-dnevnem kratkem oddihu na katerega se ne bi odpeljali z avtom na primer na sosednjo hrvaško, temveč bi z letalom odleteli v neko drugo državo? Na primer v Pariz? Želite torej kratek oddih, da malce odklopite, vendar vam iskanje letalske karte in ustreznega hotela vzame preveč časa v vašem natrpanem urniku, zato se raje vsedete v avto in odpeljete 300 kilometrov ali več na vikend oddih v eno izmed sosednjih držav. Kaj če vam predstavim možnost, da obiščete Pariz za nekaj dni, tam prespite 3, 4, celo 5 nočitev in vse skupaj lahko rezervirate na en mah? In kaj če bi ta strošek znašal tudi do 70 % manj kot običajno? Prosim vas, potrpite z mano nekaj trenutkov, da vam zadevo detajlno predstavim.

Zamislimo si naslednji konkreten primer. V mesecu avgustu bi si želeli na nekaj dnevni oddih z letalom. Zgoraj sem že navedel mesto Pariz, zato si predstavljajmo, da želimo v avgustu obiskati Pariz za nekaj dni. Časa za iskanje poceni letalske karte nimate na pretek, zato se odpravite na spletno stran slovenskega prevoznika Adrie. Izberemo si datum pritisnemo iskanje in …. dobimo ceno 288 €.

Adria cena

Sedaj moramo še poiskati hotel… Izberemo Hipotel Paris, ki ima skupno oceno 5,1 na podlagi več kot 1700 mnenj, kar je dokaj solidna ocena, hotel je blizu podzemne ipd. Cena za 3 noči s popustom za 2 osebi znaša 132 €.

Hotel v Parizu

Končni izračun za 2 osebi: 2x 288€ + 132€ = 708 €

Pri tem izračunu pa kratek 3 dnevni oddih v apartmaju v sosednji državi zveni bolj mamljivo kot Pariz kajne? Ali vam je moja trditev ”In kaj če bi ta strošek znašal tudi do 70 % manj kot običajno?” ostala v spominu? Poceniletalskekarte.si pripravljamo za vas odlične nizkocenovne pakete. Na primer: Pariz (3 dni, letalo in hotel) za 210 €! Ali pa morda Malta v septembru (4 dni, letalo + hotel) za slabih 190 €! Vas mika Španija? – Valencija, 4 dni, letalo + hotel za cca 195€! Vse to in še več bo kmalu dostopno izključno s strani ekipe Poceniletalskekarte.si, kjer bomo na mesečni bazi redno osveževali destinacije glede na vaša povpraševanja po najugodnejših cenah!

Želite biti prvi obveščeni o vseh teh novostih? Bodite del naše skupnosti, potujte ceneje! Prijavite se na naše e-novičke in ne zamudite več nobene akcije. V mesecu avgustu pripravljamo kopico novosti in to vse za vas, ki nam pridno pišete in skupaj z nami potujete ugodno.

P.S. To pa še ni vse… Za vas pripravljamo veliko ”bonbončkov …”

P.P.S. Na koncu strani je navedenih še nekaj novosti …. 🙂

Ne zamudi novosti v mesecu avgustu!

[mc4wp_form]

Portal in BLOG Poceniletalskekarte.si bo doživel celovito prenovo in bo ponujal več kot kdajkoli!

  • Predstavili bomo najcenejši RENT A CAR (najnižje cene, vsaj 5000 lokacij širom sveta)
  • Iskalnik letalskih kart v slovenščini? Povezanost z več kot 97% letalskih družb širom sveta vključujoč z nizkocenovnimi prevozniki!
  • Dosegljivi ne bomo več samo na e-mail naslovu, temveč tudi na telefonu! Iščete letalsko karto? Ni vam potrebno pisati e-sporočila, lahko nas boste poklicali!
  • Nizkocenovne destinacije (vključeno letalo + preverjeni hoteli) po najnižjih mogočih cenah ne samo v Sloveniji, temveč nasploh v tem delu Evrope!

P.P.P.S Tudi to še ni vse! Pripravljali bomo več novic in zanimivosti s področja počitnikovanja, več akcijskih ponudb o poceni letalskih kartah, ugodne rezervacije transferjev od letališč do hotelov širom sveta … Verjamem, da sem vas s tem prepričal. Prijavite se na naše e-novičke in ostanite v stiku z mano

[mc4wp_form]

Lep pozdrav,

Rok @ poceniletalskekarte.si

P.P.P.P.S Ne pozabite! Za vse informacije in pomoč pri iskanju letalskih kart sem vam na voljo.

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!