DANES: Letalske karte Mehika 570 €

Mexico City je ena izmed največjih metropol na svetu in ponuja turistu neskončno možnosti.

Air France Flüge

Samo danes, v sredo 26. februarja 2014 je mogoče, na spletni strani AirFrance.de  rezervirat letalske karte za obisk Mehike za samo 570 € iz Münchna (550 € iz Hamburga, 575 iz Frankfurta).

Letalske karte je mogoče rezervirati samo danes, letite lahko kadarkoli (v terminih, ki so na voljo) do 30. junija 2014. Pozor! Naknadne spremembe rezervacije niso mogoče, prav tako ni mogoče zahtevati vračila denarja. Zgoraj navedena cena vključuje vse letalske takse in pristojbine. Na voljo je mnogo načinov plačila, pri plačilu s kreditno kartico se zaračuna dodatnih 15,00 € na osebo.

Letališče MEX

V Mehiki pristanete na letališču Aeropuerto Internacional de la Ciudad de México. Mednarodno letališče Mexico City je glavna vstopna točka v državo. Na letališču pristane letno okrog 40 milijonov potnikov, oddaljeno je približno 13 kilometrov od centra Mexico City.

RezervacijaAirFrance.de

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!