80 € popusta na letalske karte družb AirFrance & KLM

Od njune združitve veljata AirFrance in KLM za eno največjih letalskih družb v Evropi. Ekipa Poceniletalskekarte.si v tokratnem prispevku deli z vami kuponček s katerim boste prihranili kar 60 ali 80 EUR na rezervacijo letalske karte za lete iz kateregakoli letališča v Avstriji in za lete iz Münchna.

AirFrance & KLM

Kuponček velja le na letih, ki jih izvajata KLM in AirFrance. Popust velja za lete iz Avstrije (npr. Dunaj) in za lete iz Münchna. Rezervacijo je potrebno obvezno napraviti preko spletne strani AirFrance.at (drugače kupon ne bo veljal oz. popust ne bo priznan).

80 € popusta

Vrednostni kupon v vrednostni 80 € za lete iz Avstrije in Münchna velja za vse rezervacije do 10. marca 2014, cena letalske karte mora presegati vrednost 200 €. Ugodnost velja za rezervacije terminov do 30. septembra 2014.

60 € popusta

Vrednostni kupon v vrednosti 60 € za lete iz Avstrije in Münchna velja za rezervacije do 28. februarja, velja za potovanja do 30. septembra 2014. Cena letalske karte mora presegati 60€, drugače kupon ni veljaven.

Koda kupončka: FLUG151

Kupon je potrebno vnesti po izbiri leta in po vnosu podatkov o potnikih. Rezervacijo je obvezno potrebno narediti preko strani AirFrance.at, sicer kupon ne bo veljaven.

Rezerviraj svojo letalsko karto iz domačega naslonjača!

Iskanje terminov

 

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!