10% znižanje cene kartice London Pass

V soboto 22.2.2014 se je začelo tri dnevno 10% znižanje na 3-dnevni in 6-dnevni London Pass! Akcija traja od sobote 22. februarja do  torka 25. februarja 2014!

London Pass in njegove prednosti

  • Prost vstop v več kot 60 največjih znamenitosti Londona in brezplačni izleti (vključuje obisk Westminister Abbey, London Bridge Experience, križarjenje po reki Temzi, Tower of London … )
  • Omogoča vam, da preskočite čakalne vrste in tako prihranite čas pri obisku znamenitosti kot je grad Windsor in Tower of London
  • Brezplačen 160 strani dolg knjižni vodnik (koristne informacije, opis znamenitosti, zemljevid Londona … )
  • Dodatni popusti v restavracijah in trgovinah po mestu
  • Z dodatno kartico TravelCard lahko neomejeno potujete po Londonu z vsemi sredstvi javnega prevoza (več o razlikah med karticami najdete tukaj)
  • 100 % vračilo denarja

London Pass Kartica

Kako dolgo velja London Pass?

London Pass lahko aktivirate kadarkoli v 1 letu od dneva nakupa, zato vam svetujemo, da izkoristite trenutno znižanje! Nakup vam svetujemo direktno na spletni strani London Pass (koda: 10db)

Letalske karte London

Zaradi aktualnega znižanja kartice London Pass je ekipa Poceniletalskekarte.si pobrskala za aktualnimi cenami letov v London v naslednjih nekaj mesecih.  Trenutno nismo zasledili nobenih posebnih znižanj ali akcij, je pa kljub temu mogoče leteti z ponudnikom WizZz AiR za 25 € v eno smer.

Primer termina letalske karte za obisk Londona v marcu

Iščeš poceni letalsko karto? Poišči jo na »našem« slovenskem spletnem iskalniku!

Iskanje

Rok
Rok
Rok je idejni vodja portala poceniletalskekarte.si. Že od malih nog goji strast do potovanja in iskanja najugodnejših možnosti kje, kako in kdaj preživeti dopust, počitnice ali izlet.

Hej, TI!

Ne zamudi več nobene posebne akcije!

Bodi na tekočem in prihrani.

Prijava uspešna!