Odgovornost in zasebnost

Odgovornost

Vsebina spletne strani poceniletalskekarte.si(/blog) ne predstavlja uradnih informacij, razen če je to posebej in specifično navedeno. Vsi podatki, informacije, spletna stran in vsi moduli ter aplikacije in povezave, ki se nanjo navezujejo oz. so dosegljive preko strani poceniletalskekarte.si(/blog) se lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenijo. Uporabniki obiskujejo našo spletno stran na lastno odgovornost. Spletna stran poceniletalskekarte.si(/blog) ne odgovarja za nobeno škodo, posredno ali neposredno, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov, informacij, modulov, aplikacij na njej. Za pravilnost podatkov spletna stran poceniletalskekarte.si(/blog) ne jamči, odgovornost za škodo, ki bi nastala uporabnikom iz tega naslova je zato v celoti izključena. Poceniletalskekarte.si(/blog) prav tako ne odgovarja za vsebino objavljeno na spletni strani katere avtorji so njeni uporabniki, si pa pridržujemo pravico odstraniti vsebinsko neprimerna sporočila in komentarje

Zasebnost

Naša spletna stran spoštuje zasebnost. Poceniletalskekarte.si(/blog) ne deli prodaja ali deli kakršnihkoli osebnih podatkov o vašem obisku. Določeni podatki se uporabljajo zgolj za analizo obiskanosti spletne strani z uporabo piškotkov. Uporabo piškotkov lahko izključite kadarkoli v nastavitvah vašega brskalnika.

Nikoli vas ne bomo spraševali po vaših osebnih podatkih, geslih, uporabniških imenih ali čemerkoli podobnem. V primeru, da se kdo predstavlja za predstavnika oz administratorja naše spletne strani nas prosim kontaktirajte na info@poceniletalskekarte.si in bomo zadevo podrobno preučili.

Na naših straneh prikazujemo oglase različnih oglaševalskih agencij. Le-te lahko zbirajo vaše podatke (to se ne nanaša na vaše ime, naslov, email, telefonska številka) o obiskanosti naše oz njihove spletne strani s klikom na oglas. Če imate dodatna vprašanja o praksi oglaševalskih agencij in o zbiranju vaših podatkov ter spoštovanju vaše zasebnosti lahko najdete vse informacije tukaj. Prav tako na naših straneh uporabljamo najrazličnejše iskalnike letalskih kart, med njimi tudi iskalnik dohop. Več o tem iskalniku lahko najdete tukaj.

Potrebujete dodatne informacije o določenih letalskih kartah in destinacijah? Razmišljate o nakupu letalske karte?

Prosimo upoštevajte, da je naše spletno mesto le mesto, kjer lahko najdete informacije in neposredno ne prodajamo izdelkov, ki se oglašujejo na naši spletni strani. Če potrebujete posebno ponudbo ali več informacij o izdelku, vas prosimo da poizvete vse informacije pri enem izmed oglaševalcev, ki jih lahko najdete na naši spletni strani. Za vsa vprašanja glede oglaševanja in podobno nas lahko kontaktirate na naš info e-mail.

NE ZAMUDI VEČ NOBENE AKCIJE! Bodi na tekočem in prihrani.

Že od leta 2012 naših bralcem omogočamo prihranek pri nakupu letalskih kart s pošiljanjem posebnih akcij v njihov elektronski poštni predal.

Vašega e-mail naslova nikoli ne bomo delili s 3. osebami.