• London bi z dvema besedama najlažje opisali kot prestolnico Evrope. V njem so zbrane vse mogoče kulture in narodnosti naše matere Zemlje. London vam je lahko všeč že na prvi pogled, lahko pa vas raznolikost in velikost samega mesta tako odbijeta, da mesto izgubi ves čar. O mestu kroži zanimiv mit glede deža (»v Londonu vsak dan dežuje«). V Londonu NE dežuje vsak dan, velikokrat zgolj prši. Zanimivo je, da večina londončanov sploh ne nosi dežnika, nosijo ga ponavadi turisti.

  Cena na osebo: od 231,88 € [več info v zavihku 'Koristne informacije']

 • Vse cene hotelske nastanitve + letalskega prevoza so izračunane na osebo, če v sobi/apartmaju bivata dve osebi in vračilo denarja v primeru premisleka ni mogoče. Seveda je rezervacija mogoča z brezplačno odpovedjo, vendar je v tem primeru doplačilo. Za več informacij se lahko obrnete na naš klicni center ali na info@poceniletalskekarte.si. Cene so izračunane na datum objave in se lahko kadarkoli spremenijo (odvisne so od zasedenosti sedežev na letalu, nastanitve ipd.). Objavljene cene niso zajamčene. Kontaktni obrazec oz. obrazec za povpraševanje na tej strani je namenjen preveritvi zadnje aktualne cene in drugih informacij.

  Pozor: Hotel lahko zavrne nekatere rezervacija skupin, ki želijo praznovati kakšne dogodke kot je na primer fantovščina ali dekliščina.
  Nekatere sobe so med seboj lahko povezane (npr. če želita dva para ali dve družini biti skupaj povezana). - To se je potrebno dogovoriti s hotelom.

  Posameznik lahko preko našega spletnega iskalnika letalskih kart rezervira tudi posamezno letalsko karto brez nastanitve in sicer:

  - 22.02.2018 - 25.02.2018 (Preveri ceno letalske karte)

  - 27.02.2018 - 04.03.2018 (Preveri ceno letalske karte)

  V primeru samostojne rezervacije letalske karte (brez paketa letalo + hotel) ali v primeru potrebe/želje po rezervaciji kakšnega drugega hotela nam pišite na info e-mail ali izpolnite kontaktni obrazec. Iskanje nastanitve v lastni režiji pa vam svetujemo preko portalov naslednjih:

  Booking.com (10% popust),

  - HostelWorld,

  - Hotels.com

  - HotelsCombined.com (primerjava hotelov po različnih rezervacijskih staneh)

  SkyScanner Hotels (svetovno znan iskalnik)

  - ipd.

 • Večina turistov se odloči za obisk znamenitega kolesa London Eye iz katerega je čudovit razgled čez celotno prestolnico Velike Britanije. Redki vedo, da London od leta 2012 premore najvišjo stolpnico v Evropski uniji - The Shard, ki nudi najvišjo ogledno točko v Londonu. Ena izmed zanimivosti, ki si jo v Londonu definitivno splača ogledati je Hyde Park, nakupovalni ulici Oxford Street in Regent Street, Science museum, ki nas popelje skozi zgodovino razvoja človeka, muzej vuščenih lutk Madame TussaudsLondon Aquarium v katerm plavajo tudi morski psi in še bi lahko naštevali.

  Tudi tisti, ki ste bolj tradicionalnisti po duši boste našli zase marsikaj. Naj samo omenimo Tower Bridge in Tower of London. Vsekakor pa si mora vsak, ki prvič obišče London, ogledati Buckinghamsko palačo. Le-ta je v določenih mesecih odprta za javnost. Izredno zanimiva atrakcija pred kraljevo palačo je menjava straže, ki poteka vsak delovnik poleti in vsak drugi dan pozimi ob 11:30 in traja dobrih 45 minut.

  V kolikor želite doživeti pravi dekadentni London, potem se morate odpraviti v tako imenovan predel Soho. Soho je eno izmed najbolj zanimivih in hkrati edinstvenih območij v Londonu. Soho je odličen kraj za zabavo, dobro hrano in nočno življenje. Željni nakupovanja? Vsekakor morate obiskati največjo blagovno hišo v mestu - The Selfridges, ki ponuja vse od uličnih blagovnih znamk pa vse do najdražjih unikatov na svetu, k ijih prodjajo v tako imenovani čudežni sobi (the wonder room). Obožujete začimbe in ulično hrano? Pravi kraj za vas je Camden market.

 • OPOMBA: Če bi želeli potovati z otroki dodajte komentar v polje za povpraševanje + dodajte njihovo starost

  Podrobnosti TERMINOV

  TERMIN 1: 22.02.2018 - 25.02.2018
  Odhod: Ljubljana, četrtek, 22.02.2018 ob 10:05
  Povratek: London (LTN), nedelja, 25.02.2018 ob 06:05
  Prevoznik: nizkocenovnik
  Transfer: do hotela ni vključen [možne različne opcije v lastni režiji ali z doplačilom, preveriti nižje na strani]
  Prtljaga: vključena ročna prtljaga do max. 8kg (doplačilo za 1 kos do 20kg od 27€ naprej v eno smer)
  Soba: 1x dvoposteljna soba (dve odrasli osebi)
  Cena na osebo: od 285, 70 €
  TERMIN 2: 27.02.2018 - 04.03.2018
  Odhod: Ljubljana, torek, 27.02.2018 ob 10:05
  Povratek: London (LTN), nedelja, 04.03.2018 ob 06:05
  Prevoznik: nizkocenovnik
  Transfer: do hotela ni vključen [možne različne opcije v lastni režiji ali z doplačilom, preveriti nižje na strani]
  Prtljaga: vključena ročna prtljaga do max. 8kg (doplačilo za 1 kos do 20kg od 27€ naprej v eno smer)
  Soba: 1x dvoposteljna soba (dve odrasli osebi)
  Cena na osebo: od 327,65 €
 • Lancaster Gate Hotel se nahaja na zavidljivi lokaciji v središču Londona in je oddaljen le nekaj minut hoje od številnih postaj podzemne železnice.

  Dostop do vseh glavnih znamenitosti je zato tako rekoč sila enostaven.

  Hotel premore 196 klimatiziranih sob z LCD televizijo in brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta.

  Slike in mnenja gostov: TripAdvisor

  Daljši opis hotela, najdete tudi na portalu Booking.com.

  Podrobnosti o sobi:

  • dvoposteljna soba
  • brezplačen WiFi
  • Naprave za čaj in kavo
  • Sef
  • LCD TV
  • Sušilec las
  • ...

  Lancaster Gate Hotel v Londonu

 • Brez vodiča oz. potovanje v lastni režiji.

Pošljite nam povpraševanje, da preverimo zadnjo aktualno ceno in obvestili vas bomo preko e-mail sporočila ali je rezervacija mogoča v najkrajšem možnem času.

Preverite tudi

Več destinacij

4 dni

Barcelona

Že za: 192 €

4 dni

Amsterdam

Že za: 196,84 €

4 dni

RIM

Že za: 246,59 €

3 dni

Zimski London

Že za: 231,88 €

4 dni

Pariz

Že za: 200,14 €

NE ZAMUDI VEČ NOBENE AKCIJE! Bodi na tekočem in prihrani.

Že od leta 2012 naših bralcem omogočamo prihranek pri nakupu letalskih kart s pošiljanjem posebnih akcij v njihov elektronski poštni predal.

Vašega e-mail naslova nikoli ne bomo delili s 3. osebami.