• Rim velja za mesto želja in je cilj mnogih popotnikov s celega sveta. Čez celotno zgodovino mesta se je menjalo kar sedem kraljem, med bolj pomembnimi vojskovodji pa je v Rimu veljal tudi Julij Cezar.

 • Vse cene hotelske nastanitve + cene letalskega prevoza so izračunane na osebo, če v sobi/apartmaju bivata dve osebi in vračilo denarja v primeru premisleka ni mogoče. Seveda je rezervacija mogoča z brezplačno odpovedjo, vendar je v tem primeru doplačilo. Za več informacij se lahko obrnete na naš klicni center ali na info@poceniletalskekarte.si. Cene so izračunane na datum objave (27. marec, 2018) in se lahko kadarkoli spremenijo (odvisne so od zasedenosti sedežev na letalu, nastanitve ipd.). Objavljene cene niso zajamčene. Kontaktni obrazec oz. obrazec za povpraševanje na tej strani je namenjen preveritvi zadnje aktualne cene in drugih informacij.

  Posameznik lahko preko našega spletnega iskalnika letalskih kart rezervira tudi posamezno letalsko karto brez nastanitve:

  - 27.04.2018 - 02.05.2018 (Preveri ceno)

  V primeru samostojne rezervacije letalske karte (brez paketa letalo + hotel) ali v primeru potrebe/želje po rezervaciji kakšnega drugega hotela nam pišite na info e-mail ali izpolnite kontaktni obrazec. Iskanje nastanitve v lastni režiji pa vam svetujemo preko portalov naslednjih:

  Booking.com (10% popust),

  HostelWorld,

  Hotels.com

  HotelsCombined.com (primerjava hotelov po različnih rezervacijskih staneh)

  SkyScanner Hotels (svetovno znan iskalnik)

  - ipd.

 •  Znamenitosti, ki jih ne smete spregledati

  Galleria Borghese - Piazzale del Museo Borghese 5, Rim, Italija

  V vili iz 17.stoletja so uredili najboljši muzej v Rimu! Pot vas bo popeljala skozi 20 čudovitih soban, v katerih boste lahko občudovali starine iz obdobja renesanse in začetka baroka. Imajo tudi spletno stran, na kateri imajo objavljene tekoče razstave.

  San Luigi dei Francesi - Via Santa Giovanna d'Arco 5, Rim, Italija Ko vas bo prevzel okus Carravagio-ta, pozno renesančnega mojstra, katerega delo se pokaže na galeriji Borghese, je nujno, da si ogledate cerkev ne daleč stran od trga Piazza Navona - San Luigi dei Francesi, saj je tam njegovo najveličastnejšo delo.

  Tako kot ostale bazilike je vstop prost (priporočamo ogled dopoldan, saj je v času kosila zaprta).

  Bazilika Svetega Petra – Basilica di San Pietro – srce mesta Vatikan Poznana kot največja Bazilika krščanstva, ki je ugnezdena v samem središču mesta Vatikan. S svojimi 186 metrov dolžine in 46 metrov višine ima kar 22.000 kvadratnih metrov in lahko sprejme neverjetnih dvajset tisoč vernikov. Glavna kupola meri kar vrtoglavih 136 metrov v višino, iz nje je neverjetno lep razgled.

  Odpiralni čas 7:00 – 18:00 (v zimskem času do 19:00). Vstopnine ni. Če se prevažate z metrojem – Linija A – stop: Ottaviano. Colosseum – Piazza del Colosseo, Rim Italija

  Rimski Kolosej poznan tudi pod imenom Flavia Amphitheatre, sprejme kar 55 000 obiskovalcev. Zgradba je ogromne razsežnosti, elipsa Koloseja meri 188m v dolžino in 156 metrov v širino. Preden se odpravite v Kolosej, vam svetujemo, da si pogledate delovni čas, saj je odpiralni čas različen po mesecih. Vstop ni brezplačen – vstopnina je med 4,50 EUR in 15,50 EUR. Če se vozite z metrojem sledite liniji B (modra).

  Piazza Navona

  Trg vam bo pričaral baročno sliko Rima. Na trgu boste našli kar tri baročne fontane s centralno Fontana štirih rek (Fountain of Four Rivers), katero je zasnoval Bernini. Nasproti vodnjaka Piazza Navona, si lahko ogledate mojstrovino enega najbolj znanih baročnih mojstrov Rima - Sant' Agnese v cerkvi Agone (Agone Church). Na trgu Navona je zmeraj živahno, vsak dan se tukaj odvije kakšno glasbeno ali umetniško udejstvovanje. Na trgu boste našli veliko restavracij, barov in seveda gelato (sladoled).

  Fontana di Trevi – Piazza di Trevi, peš pot med Špnaskimi stopnicami in trgom Navona Najbolj znana baročna fontana v Rimu, katero je tudi opeval sam Frank Sinatra (Three Coins in the Fountain).

 • OPOMBA: Če bi želeli potovati z otroki dodajte komentar v polje za povpraševanje + dodajte njihovo starost

  Podrobnosti TERMINOV

  TERMIN1: 27.04.2018 - 02.05.2018

  Odhod: Benetke (VCE), 27.04.2018 07:25
  Povratek: Rim, (FCO), 02.05.2018, 20:50
  Prevoznik: nizkocenovnik
  Transfer: do hotela ni vključen [možne različne opcije v lastni režiji ali z doplačilom]
  Prtljaga: vključena ročna prtljaga max. dimenzij 55cm x 40cm x 20cm do 10 kg (opcijsko doplačilo za 1 kos do 20kg)
  Soba: 1x klasična triposteljna soba soba (dve odrasli osebi)

  Cena na osebo (klasična triposteljna soba, bivajo 2x odrasla 1x otrok): od 362,30 €

   

 • Hotel Zone (****)


  Booking.com

  Hotel Zone se nahaja v Rimu, 600 m od železniške postaje FR 3 Balduina. Ponuja brezplačen prevoz od/do središča mesta, dobro opremljen fitnes, prostorno, opremljeno teraso in brezplačen brezžični internet.

  Vse prostorne, klimatizirane sobe vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom in plačljivim

  Nastanitev v tem hotelu vključuje tudi brezplačen zajtrk. Slike najdete na portalu Booking.com.

  Ocene in mnenja uporabnikov se nahajajo na portalu Tripadvisor.

  Sobe vsebujejo:
  dvoposteljna/troposteljna/štiri posteljna soba
  Mini bar
  sef
  telefon
  klimatsko napravo
  sušilec za lase
  pisalna miza
  wc s tušem ali kadjo
  tv z ravnim zaslonom

Pošljite nam povpraševanje, da preverimo zadnjo aktualno ceno in obvestili vas bomo preko e-mail sporočila ali je rezervacija mogoča v najkrajšem možnem času.

Preverite tudi

Več destinacij

5 dni
5 dni
5 dni

RIM - prvi maj 2018

Že za: 362,30 €

NE ZAMUDI VEČ NOBENE AKCIJE! Bodi na tekočem in prihrani.

Že od leta 2012 naših bralcem omogočamo prihranek pri nakupu letalskih kart s pošiljanjem posebnih akcij v njihov elektronski poštni predal.

Vašega e-mail naslova nikoli ne bomo delili s 3. osebami.